divendres, 10 d’abril del 2015

LA PRÈVIA: UE SANTS - CF LLORET


Aixecar-se és una obligació

El Club de Futbol Lloret es tornarà a posar a la feina i buscarà retrobar-se amb la victòria aquest diumenge, a partir de les 12:00h, en el camp de l’UE Sants. L’equip d’Edu Urdiales vol frenar la petita mala ratxa de resultats en què s’ha vist immers en les darreres jornades, amb dues derrotes a casa, contra el Mollet (1-2) i La Jonquera (2-3), i un empat al camp del Júpiter (1-1). Els selvatans arriben a la cita situats en el sisè lloc, amb 43 punts. El Sants, per la seva part, fa dues setmanes que no aconsegueix sumar els tres punts. En l’anterior jornada, els barcelonins no van poder passar de l’empat davant del Vic (0-0), a domicili. Se situen en el vuitè lloc, amb 40 punts. El partit de la primera volta va deixar un triomf contundent del Lloret, per 4-1, gràcies als gols de Peke, Bader, Peti i Narcís.

Els homes d’Urdiales necessiten recuperar les bones sensacions i entrar en una dinàmica positiva de resultats. El fet d’haver sumat només 1 punt dels últims 9 possibles ha provocat que l’equip hagi vist augmentada la distancia respecte de la part alta. Amb un Manresa imparable, i un Granollers i un Júpiter que segueixen el ritme, el Lloret no vol renunciar a res en aquestes 8 jornades de competició que resten per acabar la temporada. Per aquesta cita davant del Sants, Edu Urdiales torna a perdre efectius per sanció. Jaume Prado descansarà per acumulació d’amonestacions. Per tant, Rubén Sánchez tornarà a ocupar la porteria i ho farà amb precaució, ja que es troba a una targeta de complir cicle. Tampoc podrà jugar el lateral dretà Jordi Valls, que ha rebut dos partits de sanció, després de la seva expulsió contra La Jonquera. La part positiva, el retorn d’Àlex Bertran, que tornarà a la convocatòria després de superar la seva lesió.   

L’àrbitre del partit serà el sabadellenc Carlos López Buendía. Serà la segona vegada que dirigirà un partit del Lloret en la present temporada. Ja ho va fer, en la jornada 6, en un Lloret - Banyoles que va acabar amb triomf lloretenc per 4-1. Els assistents, també del Col·legi de Sabadell, seran Pablo Horacio Llanos i Sergi Jiménez Ruiz.

Aquest diumenge, a les 12:00h, Sants - Lloret. Els homes d’Edu Urdiales volen marxar de Barcelona amb els tres punts.

#AmuntLloret