diumenge, 15 de novembre del 2015

CF LLORET 1 - 1 UE AVIÀ


Abonats a l’empat



Empat (1-1) entre el CF Lloret i la UE Avià en el partit que va obrir l’onzena jornada de la Primera Catalana. Els lloretencs van començar perdent, a causa d’un gol del visitant Marc Guijarro (42’), però van aconseguir la igualada en el segon temps, per mitjà de Peti (58’), que tornava a l’equip després de superar la seva lesió i que només va necessitar 3 minuts per perforar la porteria rival.

Un altre empat. El Lloret sembla estar abonat a aquest resultat i, davant de l’Avià, va tornar a deixar escapar 2 punts del Camp Municipal d’Esports. Ara mateix, el conjunt selvatà és l’equip que més empats ha sumat: un total de 7 en les 11 jornades disputades fins al moment. Aquest dissabte, els homes d’Edu Urdiales van merèixer millor sort, amb un partit seriós en defensa (cosa que ja no és cap novetat) i amb velocitat i ambició en atac, malgrat la manca d’encert en els darrers metres. A destacar, el retorn de Peti. El jove atacant va tornar a la convocatòria i, malgrat ser suplent, va ser un dels protagonistes, transformant el gol de l’empat. També va tornar el porter Jaume Prado, però Juki Caballero va repetir titularitat. 

Amb un minut de silenci, en memòria de les víctimes dels atemptats de París, va començar un partit en què el Lloret va anar de menys a més. Va ser l’Avià qui va dur el control de l’esfèrica en els primers minuts, tot i que els locals no van patir en excés. Les jugades visitants, per banda i a pilota aturada, no van inquietar Juki, malgrat que els avianesos van marxar al descans amb el marcador a favor. Abans del 0-1, els d’Edu Urdiales, que amb el pas dels minuts van guanyar terreny, col·locació i possessió, van disposar de diverses ocasions, però qui va trobar el premi del gol va ser l’equip rival. Marc Guijarro, en el 42’, va aprofitar un rebuig dins l’àrea lloretenca, després d’un servei de banda, per trencar l’empat inicial. Amb el marcador en contra, el Lloret va sortir a la segona meitat amb més domini del joc. El tècnic selvatà, en el 55’, va introduir el primer canvi i aquest va resultar decisiu. Peti tornava a jugar després de la seva lesió i, 3 minuts després de la seva entrada, va aconseguir igualar el partit. El jove davanter local va recollir una pilota morta dins l’àrea per fer el típic gol d’un killer, sempre atent i en el moment oportú. Durant el tram final, els blaus van buscar la victòria però no van estar encertats de cara a porteria en clares oportunitats del mateix Peti, Arnau Terradas i Pol Ros.

L’equip acaba la jornada en el tretzè lloc, amb 13 punts. La pròxima jornada, el Lloret es desplaça al camp del FC Andorra. El partit es jugarà dissabte, a les 16:00h.


CF Lloret: Juki; Huerta (Peti, 55’), Pol Gómez, Poderoso, Pol Ros; Chino, Moisés (Lobo, 76’), Arnau, Puntí (Romero, 82’); Aparicio (Arsen, 55’) i Narcís
                   
UE Avià: Porcel, Ezzejjari (Valls, 61’), Liria, Brunet, Torres (Noguera, 71’), Mitjans (Martínez, 76’), Guijarro, Ruiz (Esteve, 89’), Béjar, Fernández (Ragués, 82’) i Pintó

Gols: 0-1 Guijarro (42’) i 1-1 Peti (58’)

Àrbitre: Roig Antoja (Maresme). T.G.: als locals Poderoso, Moisés i Chino, i als visitants Torres, Béjar, Valls, Ruiz i Liria. T.V.: expulsat, amb vermella directa, l’entrenador de porters del Lloret, Micky González, en el temps de descans.

Incidències: Jornada 11 de la Primera Catalana. Camp Municipal d’Esports (Lloret de Mar).


(Imatges del partit: Albert Amaya)