divendres, 6 de novembre del 2015

LA RODA DE PREMSA DE L'ENTRENADOR


CF LLORET - UE SANTS

Xavi Aparicio tornarà a liderar el centre del camp.

Edu Urdiales:
“La sanció a Mateo em sembla exagerada”

El CF Lloret rebrà la UE Sants, aquest dissabte, a les 17:00h. Els homes d’Edu Urdiales buscaran el tercer triomf de la temporada en una jornada on el futbol base tindrà un protagonisme destacat. Abans del partit, es durà a terme la Presentació oficial dels equips de la Temporada 2015/2016. Per aquest esdeveniment, l’entitat obrirà les portes i l’entrada serà gratuïta. Amb un ambient de festa, els lloretencs intentaran repetir el resultat aconseguit l’any passat, en un triomf davant del conjunt barceloní per 4-1, en un encontre que, curiosament, també es va disputar en la jornada 10 del campionat. El Lloret arriba a aquesta cita en el desè lloc, amb 11 punts, després d’empatar (0-0) a Mataró. El Sants, per la seva part, ha sumat, fins al moment, 12 punts, i se situa novè, després d’empatar (0-0) a casa contra l’Horta.

Edu Urdiales, en roda de premsa, ha explicat que el Sants és un equip “pràcticament igual al de la temporada passada”. Ha comentat, també, que “és un conjunt que, en alguns partits, juga de manera diferent, amb 3 defenses, 5 migcampistes i 2 davanters. Nosaltres no ens hem de preocupar i hem de seguir defensant amb la intensitat dels últims partits i, si es pot, aprofitar millor les opcions que tinguem en atac”.

Per aquest Lloret - Sants, Urdiales espera una bona assistència de públic, donat que el club realitza la presentació de tots els equips de la base. Considera que això serà un punt més a favor de l’equip: “Sempre tenim ganes de guanyar però els jugadors estaran encara més motivats per fer un bon partit davant dels nostres seguidors. Esperem que hi hagi molta presència a la graderia”.

Pel que fa la convocatòria, només hi haurà 14 jugadors amb fitxa de la Primera Plantilla. La resta de components seran Jose Gálvez i Arnau Terradas, del filial, i Adrián Expósito, del Juvenil “A”. En total, 17 futbolistes convocats, a causa de les baixes per lesió de Jaume Prado, Jordi Valls, Bader El Alami, Álex “Peti” i Carlos Gómez, i la de Mateo Rodríguez, sancionat amb 4 partits per una acció en el final de l’encontre de la passada jornada. Sobre la decisió del Comitè, Urdiales considera que és “exagerada” i assegura que “no hi va haver cap acció polèmica durant el partit. Acatarem la sanció i esperem que en Mateo torni amb molta més força. És una baixa més que sumem i haurem de tornar a fer un puzzle, però ja el muntarem i segur que tot anirà bé”.

El senyor Ferran Ceacero Solana, del Col·legi de Granollers, serà l’encarregat d’impartir justícia en aquest Lloret - Sants. Els àrbitres assistents seran Matilde Esteves-García Biajakue i Sergio Martín Gallardo.