dissabte, 16 de gener del 2016

LA RODA DE PREMSA DE L'ENTRENADOR


CF LLORET - GIRONA FC “B”

Narcís Caballero, en el partit de la temporada passada contra el Girona "B".


Edu Urdiales:
“Tot i les baixes, estem fent un bon joc”

Aquest dissabte, a les 16:00h, el Club de Futbol Lloret afronta el darrer partit de la primera volta davant d’un necessitat Girona “B”, que arriba a la cita en els llocs de descens. El conjunt que entrena Nacho Castro és quinzè, amb 17 punts, i ve d’empatar contra el Mataró (2-2). Els homes d’Edu Urdiales, per la seva part, estan situats en el tretzè lloc, amb 20 punts, i un triomf els permetria agafar distància respecte de la zona baixa de classificació. En la passada jornada, els lloretencs van superar el Martinenc, a domicili, per 2-4. En l’enfrontament de la temporada anterior, el Lloret va vèncer per 2-0, gràcies als gols d’Agi Dambelley i Rubén Martínez “Peke”.

L’entrenador, Edu Urdiales, en roda de premsa, ha explicat que, en la seva opinió, el Girona “B” “és un dels equips amb més qualitat de la categoria”. Sobre el rival, afegeix que “practica un bon futbol, són intensos i si no estan més amunt és per petites errades puntuals. Crec que quan aconsegueixin una bona dinàmica seran perillosos i podran escalar posicions”.

El Lloret arriba amb una bona dosi de moral després del triomf aconseguit al Camp Municipal de Guinardó davant del Martinenc. En aquest sentit, Urdiales assegura que “la nostra mentalitat no ha canviat en cap moment i, des del principi, volem guanyar i competir cada partit, i ho estem fent. Està tot molt igualat, penso que tenim una plantilla molt compensada i, tot i les baixes, estem fent un bon joc.”

De nou, moltes baixes. El tècnic, però, considera que “tots els jugadors que entrenen amb nosaltres estan preparats per jugar, tenen la nostra confiança i segur que faran un bon partit”. La convocatòria la formen 15 jugadors de la primera plantilla, però Urdiales també ha citat el juvenil Adrián Expósito i el futbolista del filial Juan Romero. En total, 17 membres, a causa de les 6 baixes que presenta l’equip: Edu Poderoso i Albert Puntí estan sancionats per acumulació d’amonestacions, Jordi Valls, Carlos Gómez i Xavi Martínez estan lesionats, i Arsen Ryan encara no ha pogut tornar als entrenaments. La notícia positiva, el retorn de Moisés Ramírez.

Per primera vegada aquesta temporada, hi haurà àrbitres de la demarcació de Girona per dirigir aquest derbi gironí. En concret, pertanyen al Col·legi de Figueres. L’àrbitre principal serà el senyor Isaac Rodríguez Ventura. Estarà assistit per Iván Sánchez Morenate i Francesc Vidal Roses.