dilluns, 11 d’abril del 2016

UE SANTS 1 - 3 CF LLORET

El Lloret que tot ho pot

Important triomf del CF Lloret per 1-3 davant de la UE Sants, en la jornada 27 de la Primera Catalana. Els homes d’Edu Urdiales sumen tres punts vitals per no quedar despenjats en la lluita per la permanència, en un partit en què els gols de Bader, Moha i Pol Ros van servir per privar els barcelonins del lideratge i endur-se el triomf, després d’un segon temps en què els lloretencs van jugar en inferioritat numèrica.

De nou, el Lloret va demostrar que és capaç de tot i que tant li fa quina sigui la situació del rival que té al davant. Aquest diumenge, contra un equip que es podia col·locar líder de la Primera Catalana i que va jugar tota la segona part amb un jugador més, els homes d’Edu Urdiales van tornar a protagonitzar una victòria d’orgull i que pot resultar un punt d’inflexió en la lluita per la salvació. Els lloretencs arribaven a la cita en descens, després d’haver sumat únicament 1 punt dels darrers 15 que s’havien disputat. Tot i així, el conjunt selvatà, coneixedor de la importància de sumar en positiu en aquest tram final, va tornar cap a Lloret de Mar amb una bona injecció de moral per afrontar les pròximes cites. Aquest triomf, a més, guanya en importància després dels resultats dels rivals directes per la salvació, en una jornada en què L’Escala, Girona “B” i Farners també han sortit victoriosos dels seus compromisos.

Primera part molt igualada amb ocasions de gol i jugades polèmiques, com la que va patir el Lloret, amb l’anul·lació d’un gol de Narcís Caballero en què l’àrbitre va assenyalar fora de joc. El Sants també va protestar diferents accions, com un penal que podria haver comès Xavi Aparicio. Els homes d’Edu Urdiales es van avançar en el minut 11, gràcies a un bon xut de Bader, des de la frontal de l’àrea. Els lloretencs van poder ampliar l’avantatge en una rematada de cap de Moha, que va aturar el porter Blanco. Els selvatans van jugar tot el segon temps amb un jugador menys, per l’expulsió de Bader, que va veure la vermella directa per una entrada, just després que l’àrbitre indiqués el temps de descans amb el seu xiulet. A la represa, el Lloret va mostrar una gran actitud defensiva i Jaume Prado va esvair el perill en diverses oportunitats locals. Els d’Urdiales van fer el 0-2 en un contraatac, després d’un córner rival, finalitzat per Moha, que va signar el seu quart gol de la temporada. Era el 56’ i, 5 minuts més tard, en el 61’, el Sants va retallar diferències. Tomàs García va recollir un rebuig dins de l’àrea i va enviar l’esfèrica al fons de la xarxa. Els barcelonins, que jugaven en superioritat numèrica, van ser incapaços de desestabilitzar el bloc defensiu dels lloretencs, que van sentenciar en el temps afegit. Pol Ros, en el 93’, va rematar des de la frontal de l’àrea un servei de falta de Riky.

El triomf del Lloret ho deixa tot igual en la zona baixa. L’equip seguirà quinzè, però amb 32 punts. La pròxima jornada, desplaçament al camp de la UE Avià. El partit serà dissabte, a les 17.00h.

UE Sants: Blanco, Freixenet (Gala, 46’), Gómez (Pérez, 86’), Lage, Hernández (Franco, 57’), Navarro, Crivillés, Cura (Bejarano, 74’), Gaudioso, García i Avilés

CF Lloret: Prado; Aparicio, Pol Gómez, Poderoso, Pol Ros; Lobo, Riky, Bader, Arnau (Puntí, 64’); Moha (Majó, 64’) i Narcís (Peti, 24’ (Jordi Valls, 88’))

Gols: 0-1 Bader (11’), 0-2 Moha (56’), 1-2 García (61’) i 1-3 Pol Ros (93’)

Àrbitre: Santiago Vicente (Tarragona). T.G.: als locals García, Gómez i Crivillés, i al visitant Pol Ros. T.V.: expulsat, amb vermella directa, el lloretenc Bader (45’).

Incidències: Jornada 27 de la Primera Catalana. Camp de Futbol de L’Energia (Barcelona).