diumenge, 1 de maig del 2016

CE FARNERS 1 - 0 CF LLORET

La darrera ensopegada permesa

El CF Lloret va caure derrotat en el derbi selvatà de la Primera Catalana, per la mínima (1-0), davant del CE Farners. Un gol de Pitu Riart (71’), des dels onze metres, va impedir que els homes d’Edu Urdiales marxessin amb un resultat positiu, provocant una punxada que pot ser clau i que obliga als lloretencs a sumar de tres en tres en els pròxims compromisos per evitar el descens.

Un penal va condemnar el Lloret en el derbi contra el Farners. Segurament, un resultat massa sever pel conjunt lloretenc, que va exhibir un bon ritme en el seu joc però que no va tenir sort en l’aspecte ofensiu. La derrota a Santa Coloma de Farners provoca que no hi hagi marge d’error. Només queden 12 punts en joc i els homes d’Edu Urdiales farien bé en sumar el nombre més gran de punts possibles per assegurar una permanència que estarà molt cara. Enguany, sembla que s’hauran de superar els tradicionals 42 punts per mantenir la categoria. És per això que l’enfrontament d’aquest pròxim dissabte, a casa, contra l’Abadessenc serà una final més, amb l’objectiu innegociable de la victòria.

El derbi va estar molt igualat durant tota la primera part, amb un intercanvi de cops que, això sí, va consistir en una ferotge lluita en el centre del camp i no pas en un alt nombre d’oportunitats de perill. La millor ocasió pels locals va arribar en una acció de Ricky Solà, que es va plantar sol davant Jaume Prado i va enviar la pilota al travesser, després d’un potent xut. La resposta del Lloret també va arribar en forma d’una opció molt clara. Albert Puntí, amb una rematada dins de l’àrea, després d’una errada de Martí Bartrina, va veure com un defensor local refusava la pilota sobre la línia de gol, quan la banqueta lloretenca ja s’aixecava per celebrar el 0-1. Un 0-1 que no va arribar mai. El Farners en va fer prou amb un llançament des dels onze metres per endur-se la victòria. L’acció del penal va arribar en el segon temps, en el minut 71, després d’una falta força dubtosa de Jordi Valls. Pitu Riart, amb un llançament ajustat al pal, va fer el definitiu 1-0, tot i la bona estirada de Prado, que va endevinar la direcció. En els darrers minuts, els homes d’Edu Urdiales van provar fortuna amb xuts de Xavi Martínez i accions a pilota aturada.

El Lloret es manté quinzè, en zona de descens, amb 36 punts. La pròxima jornada, partit a casa davant del CE Abadessenc. Serà dissabte vinent, a les 17.00h, en el Camp Municipal d’Esports de Lloret de Mar.

CE Farners: Bartrina, Massegú, Riart, Criado, Vila, Rossell (Vincent, 89’), Solà (Arjona, 83’), Salva, Álvarez, Sangare i Nierga (Darkaoui, 76’)

CF Lloret: Prado; Jordi Valls, Pol Gómez, Aparicio, Pol Ros (Majó, 79’); Riky, Lobo, Martínez (Arnau, 72’), Puntí; Moha i Peti (Carlos, 72’)

Gol: 1-0 Riart (p.) (71’)

Àrbitre: Jacas Puig (Maresme). T.G.: als locals Massegú, Solà i Criado, i als visitants Moha, Lobo, Jordi Valls i Puntí.

Incidències: Jornada 30 de la Primera Catalana. Camp Municipal de Futbol (Santa Coloma de Farners).