dimecres, 15 de juny del 2016

ACTUALITAT


Edu Urdiales, una temporada més al CF Lloret



El CF Lloret ha arribat a un acord amb l’entrenador Edu Urdiales per allargar el seu contracte una temporada més. D’aquesta manera, el tècnic seguirà al capdavant de l’equip per quart any consecutiu i complirà el seu sisè curs com a màxim responsable del Primer Equip de l’entitat lloretenca. Amb Urdiales, també continuaran els seus homes de confiança que componen el cos tècnic: Pere González, com a segon entrenador, i Micky González, amb el rol de preparador de porters.

El president de l’entitat, Eduard Coloma, ha assegurat que “la confiança en Edu Urdiales és màxima i estem molt agraïts de la tasca que fa el cos tècnic. No hem dubtat en renovar-lo i esperem poder treballar junts durant molt de temps”. En la mateixa línia, Urdiales s’ha mostrat satisfet amb la seva renovació, explicant que “estic en un club en què es treballa molt bé i tenim un projecte clar i definit, apostant per la gent de la casa”.

Una vegada resolta la continuïtat d’Edu Urdiales, l’entitat ja treballa per definir quina serà la plantilla que tornarà a competir la pròxima temporada a la Primera Catalana.