dilluns, 29 d’agost del 2016

CF LLORET 0 - 0 GIRONA FC JUVENIL


Preparant les màquines

El CF Lloret va empatar (0-0) davant del Juvenil de Divisió d’Honor del Girona, en el seu penúltim compromís de pretemporada abans de l’inici de lliga. Va ser el primer partit després de l’anunci de la llista definitiva per a la temporada 2016/2017.

Darreres proves per assimilar conceptes i definir quin serà l’onze titular que s’estrenarà en la competició oficial al camp del CE Manresa. Aquest diumenge, davant d’un equip juvenil que competirà a la màxima divisió del futbol català en aquesta etapa, els lloretencs van mostrar una bona versió, amb un joc atrevit en atac i seriós en defensa. L’equip que entrena Edu Urdiales comença agafar forma i a mostrar les seves senyes d’identitat: intensitat i ambició, com a punts fonamentals d’aquest nou projecte.  

Durant el primer temps, el joc va ser molt igualat i tots dos conjunts van protagonitzar accions de perill destacades. Els lloretencs, per mitjà de Roger Mora i Adri Expósito, van posar en problemes el porter rival, però l’encert no va acompanyar en els seus intents. Els visitants, per la seva part, van disposar d’una rematada al travesser i un xut des de la frontal de l’àrea que va aturar Josep Franquet. A la represa, el Lloret va ser el dominador. Sota la batuta de Riky i Raúl Calvo, els selvatans van connectar diferents jugades d’atac amb bones accions per banda. Gusmani va perdonar en el mà a mà i Bader va enviar una pilota al travesser, en un potent xut de falta directa. El partit va acabar sense gols però amb bones sensacions en el bàndol local.

La pròxima cita, abans de l’inici de lliga, serà en un darrer partit amistós al camp de la Vidrerenca. Es jugarà el pròxim dimecres, a partir de les 21.00 h.

CF Lloret: Franquet; Juanpi, Aparicio, Poderoso, Puntí; Majó, Ivi, Carlos Abder; Adri i Mora
També van jugar: Tuscà, Raúl Calvo, Riky, Gusmani, Bader, Portavella i Narcís

Àrbitre: Martí Pérez (Girona).

Incidències: Partit amistós de pretemporada. Camp Municipal d’Esports (Lloret de Mar).