dijous, 1 de setembre del 2016

CEFS VIDRERENCA 0 - 4 CF LLORET

S’han acabat les proves

Victòria contundent del CF Lloret en el darrer partit amistós de pretemporada. Va ser per 0-4, davant del CEFS Vidrerenca, amb els gols de Roger Mora, Bader, Peti i Abder, que van servir per posar el punt final al calendari de compromisos de preparació.

Els lloretencs han completat una pretemporada quasi immaculada, en la qual no han conegut la derrota i només han cedit dos empats: en el partit de 45 minuts davant de la UE Tossa (1-1), corresponent al torneig Selva Marítima, i en l’enfrontament contra el Juvenil de Divisió d’Honor del Girona FC (0-0). La resta han estat victòries que han deixat les senyes d’identitat que vol el cos tècnic.

Aquest dimecres, el Lloret va superar el CEFS Vidrerenca de la Tercera Catalana amb dos gols en cada part. Durant el primer temps, amb un equip format íntegrament per jugadors de la primera plantilla, els d’Edu Urdiales van ser els dominadors del joc i van marxar al descans amb un avantatge de 0-2, gràcies a les dianes de Roger Mora i Bader. A la represa, el tècnic va introduir un bon nombre de canvis i, tret de cinc jugadors del Primer Equip, la presència de membres de l’equip “B” va ser destacada. Els autors dels gols, que van servir per tancar el triomf, van ser Peti i Abder.

La pròxima cita pel CF Lloret ja serà en competició oficial. Aquest diumenge, a partir de les 12.30 h, els lloretencs jugaran al Nou Congost davant del CE Manresa amb els primers punts en joc de la Primera Catalana.

CF Lloret: Tuscà; Aparicio, Raúl Calvo, Aniol, Puntí; Romero, Riky, Bader, Portavella; Adri i Mora
També van jugar: Carlos, Zabala, Cardona, Moha, Muniesa, Majó, Vadó, Abder, Nico, Peti i Narcís

Gols: 0-1 Mora, 0-2 Bader, 0-3 Peti i 0-4 Abder

Incidències: Partit amistós de pretemporada. Camp Municipal (Vidreres).