dilluns, 3 d’octubre del 2016

GIRONA FC "B" 5 - 3 CF LLORET

Un accident

Derrota del CF Lloret, a domicili, davant del Girona “B” per 5-3, en la cinquena jornada de la competició oficial. Els lloretencs, desconeguts durant el primer temps, van marxar al descans amb una derrota momentània de 4-0 i, tot i que van millorar la imatge a la represa i van retallar diferències, no van tenir temps per rescatar ni un sol punt de Sant Ponç.

Jornada 5, els mateixos gols que va encaixar el Lloret en el seu retorn al ja batejat “Camp de la Permanència”. El matí de diumenge, al Camp Municipal de Sant Ponç, es va convertir en una jornada força desagradable, després d’una primera part en què els lloretencs, sense adonar-se’n, van encaixar quatre gols, fruit de quatre errades puntuals que va saber aprofitar el Girona “B”. Un Girona “B” que, per cert, compta a les seves files amb Pol Ros, l’autor del recordat gol que va suposar la permanència en el mateix escenari d’aquesta jornada. La situació del primer temps va provocar un fet insòlit des de fa molt de temps: el tècnic va esgotar, durant el descans, els cinc canvis permesos pel reglament d’una sola vegada. De fet, Edu Urdiales, com a entrenador del Lloret, mai ho havia fet i ens hem de remuntar a les temporades de Fede Domínguez a la banqueta per trobar l’últim precedent.

El Girona “B” va aprofitar al màxim les seves arribades a l’àrea de Tuscà durant la primera part. En el 12’, Nahuel Arroyo va fer la primera de les tres dianes que aconseguiria, en una rematada de cap. Poc després, en el minut 17, era Ismael Traoré qui perforava la porteria lloretenca, després d’un rebuig defensiu. Els gironins van marxar al descans amb un momentani 4-0, després de dos gols més de Nahuel. El 3-0, en el 29’, en un contraatac, i el 4-0, en el 44’, amb un potent i col·locat xut des de la frontal de l’àrea. El Lloret, amb 5 canvis de cop al descans, va sortir amb més empenta i va retallar diferències amb un gol de Bader (60’), en un xut creuat, i un altre de Gusmani, en una jugada personal dins de l’àrea, en el 81’. Però el Girona “B” va aconseguir fer el cinquè, que els va donar tranquil·litat per al tram final del partit. El gol va ser obra de Samuel Gyabaa, que va superar Tuscà en el 85’, després d’una aturada del porter selvatà. El definitiu 5-3 va arribar en el minut 89. El va fer Bader, en un potent llançament de falta directa, que va resultar imparable pel porter local Pol Agustí.

L’equip acaba la jornada en el vuitè lloc, amb 7 punts. Dissabte vinent, a les 17.00 h, el CF Lloret rebrà la visita de la UE Sants, l’actual segon classificat.

Girona FC “B”: Agustí, Fernández, García (Sotto, 83’), Jiménez, Ros, Guilana (Bech, 70’), Traoré (Barry, 52’), González (Solé, 52’), Gyabaa, Diallo i Arroyo (Hervías, 70’)

CF Lloret: Tuscà; Jordi Valls (Majó, 46’), Aniol (Juanpi, 46’), Poderoso, Aparicio; Raúl Calvo, Riky, Bader, Carlos (Portavella, 46’); Adrián (Gusmani, 46’) i Narcís (Mora, 46’)

Gols: 1-0 Arroyo (12’), 2-0 Traoré (17’), 3-0 Arroyo (29’), 4-0 Arroyo (44’), 4-1 Bader (60’), 4-2 Gusmani (81’), 5-2 Gyabaa (85’) i 5-3 Bader (89’)

Àrbitre: García Cobos (Barcelona). T.G.: al local Diallo i als visitants Poderoso, Raúl Calvo, Juanpi i Bader

Incidències: Jornada 5 de la Primera Catalana. Camp Municipal Sant Ponç – Fontajau (Girona).