dilluns, 12 de desembre del 2016

UE LLAGOSTERA "B" 1 - 0 CF LLORET

La tercera no ha estat la bona

Derrota del CF Lloret davant de la UE Llagostera “B” (1-0), en el tercer derbi gironí que han disputat, fins ara, els homes d’Edu Urdiales. El conjunt selvatà no va poder sumar un resultat positiu tot i fer una bona segona part, després d’un primer temps igualat en què els rivals es van avançar amb un gol de Soufiane Jebari (14’).

Si el Lloret té assignatures pendents en aquesta primera part de campionat, aquestes són comptar amb més regularitat com a visitant (on només ha sumat els tres punts de cop durant la primera jornada, davant del Manresa) i, també, guanyar un derbi. Fins al moment, els tres enfrontaments contra els equips gironins de la categoria (Girona “B”, Farners i Llagostera “B”) han acabat amb derrota. A més, tots tres partits s’han produït amb els lloretencs actuant com a visitants. Malgrat tot, la situació de l’equip continua sent envejable i aquesta ensopegada no l’ha fet perdre el quart lloc de la classificació i és que, en aquesta catorzena jornada de lliga, cap dels cinc primers ha estat capaç de sumar els tres punts.

La primera part va ser molt equilibrada, amb els dos equips intentant dur el pes del partit i buscant la possessió de l’esfèrica. Els llagosterencs, en el minut 14, van aprofitar una de les poques opcions de què van disposar en els primers 45 minuts per fer el gol del triomf. L’autor va ser Soufiane Jebari, amb un xut llunyà que va superar Jordi Tuscà. A la represa, el conjunt d’Edu Urdiales va ser superior, amb diferents arribades que haurien suposat l’empat. Va ser un segon temps marcat per la polèmica arbitral. El Lloret no va acabar satisfet amb les decisions del col·legiat Vidal Clermont, que no va veure unes mans dins de l’àrea local i que, a més, va expulsar el segon entrenador visitant, Pere González, i el jugador Raúl Calvo, en el tram final. El Llagostera “B” va quedar-se amb el triomf en la jornada dels retrobaments: en el bàndol rival hi havia tres exjugadors del primer equip lloretenc, com Pol Gómez i Peke, sobre la gespa, i Albert Batllosera, a la banqueta com a un dels membres del cos tècnic. També, un exjugador de la base, com és el cas de Joan Maynau.

L’equip, tot i la derrota, seguirà en el quart lloc de la classificació, amb 22 punts. La pròxima jornada, partit a casa davant del FC Martinenc. Serà dissabte, a les 16.00 h.

UE Llagostera “B”: Busquets, Espuña (Tarrenchs, 46’), Pol Gómez, Zamorano, Maynau, Sánchez (Ferrer, 88’), Sáenz (Ruvira, 46’), Vila, Peke, Almendros (Mitja, 62’) i Jebari (Martínez, 73’)

CF Lloret: Tuscà; Juanpi (Abder, 20’ (Mora, 70’)), Raúl Calvo, Poderoso, Puntí; Majó, Romero, Aparicio, Carlos; Adrián i Peti (Bader, 45’)

Gol: 1-0 Jebari (14’)

Àrbitre: Vidal Clermont. T.G.: als locals Sáenz, Almendros, Sánchez, Maynau, Jebari i Pol Gómez, i als visitants Poderoso, Puntí, Romero i a l’entrenador, Edu Urdiales. T.V.: expulsat, amb vermella directa, el jugador lloretenc Raúl Calvo (90’) i el segon entrenador, Pere González (69’).

Incidències: Jornada 14 de la Primera Catalana. Camp Municipal (Llagostera).