dilluns, 23 de gener del 2017

CF LLORET 1 - 0 CE MANRESA

Narcís no perdona

Triomf del CF Lloret per la mínima (1-0) davant del CE Manresa, en la primera jornada de la segona volta de la competició. Els lloretencs en van fer prou amb un gol de Narcís Caballero, en el minut 16 de la primera part, per sumar tres punts que el fan tornar a mirar cap a les posicions capdavanteres i ampliar la distància respecte dels llocs de descens.

Després de 4 jornades sense aconseguir-ho, el Lloret es va retrobar amb la victòria. De nou, va ser a casa, on l’equip encara no sap què es perdre en la present temporada. Va ser a costa d’un Manresa que va vendre molt cara la derrota, oferint un bon joc durant el segon temps. Els selvatans van aprofitar una primera part de domini per fer l’únic gol del partit, que va arribar de les botes de Narcís Caballero. Va ser un partit marcat per la pluja, el vent i el fred, en un dia en què Edu Urdiales va haver d’improvitzar i presentar una defensa inèdita a causa de les baixes per sanció de Xavi Aparicio, Edu Poderoso i Raúl Calvo. La modificació més destacada va ser la presència en la posició de central de Juan Romero, habitual jugador del centre del camp.

El va tenir dues part ben diferenciades, amb protagonisme lloretenc durant la primera part, i més domini dels manresans durant la represa. Els homes d’Edu Urdiales van voler dur el pes del partit durant els primers 45 minuts i va buscar, des de l’inici, la porteria rival. Majó i Puntí, en xuts des de la frontal, i Peti, en una acció personal, van gaudir de les primeres ocasions. Però el solitari gol de la tarda va arribar en el 16’, obra de Narcís Caballero. El davanter lloretenc va connectar una centrada de Riky des de la banda esquerra per superar, dins de l’àrea, el porter rival. El Lloret hauria pogut marxar al descans amb un avantatge més gran si hagués entrat un potent xut de Peti que es va estavellar en el travesser. El Manresa, però, també va disposar d’una acció clara que va tocar en el pal. En el segon temps, millor versió dels visitants que van portar el perill a l’àrea de Jordi Tuscà, que va tenir diferents intervencions de mèrit. El protagonisme també el va tenir la tripleta arbitral. Els visitants van protestar que se’ls anul·lés fins a dos gols per fora de joc. Un d’ells, el segon, va ser en el temps afegit, en una falta lateral.

Amb aquesta victòria, el Lloret se situa setè, amb 27 punts. La pròxima jornada, desplaçament al camp del CF Ripollet. Serà diumenge, a les 12.00 h.

CF Lloret: Tuscà; Jordi Valls (Portavella, 83’), Romero, Aniol, Puntí; Majó, Adrián (Abder, 83’), Bader, Peti (Chino, 76’); Riky (Carlos, 68’) i Narcís (Mora, 58’)

CE Manresa: Sánchez, Soriano (Fernández, 46’), García (Solernou, 76’), Benito, Rebollo (Vinasco, 46’), Romero (Clop, 68’), Burel, Espinoza, Calderón (Margetts, 68’), Soler, Djitte

Gol: 1-0 Narcís (16’)

Àrbitre: Rosco Ferriz. T.G.: als locals Narcís i Adrián, i als visitants García, Djitte, Fernández, Clop i Espinoza.

Incidències: Jornada 18 de la Primera Catalana. Camp Municipal d’Esports (Lloret de Mar). Abans de l’inici del partit es va guardar un minut de silenci en memòria de Carme Palau, sòcia número 1 del CF Lloret.

(Imatges del partit: Regional Futbol)