dilluns, 30 de gener del 2017

CF RIPOLLET 0 - 1 CF LLORET

Tornen a alçar el cap

El CF Lloret supera el CF Ripollet (0-1), en la jornada 19 de la Primera Catalana. Els homes d’Edu Urdiales sumen tres punts en un camp complicat gràcies a un gol d’Aniol Ekai, en el minut 75, i tornen a mirar a les posicions capdavanteres amb tres punts que els apropen al lideratge de la classificació.

Només un equip, el Girona “B”, havia estat capaç, fins aquest diumenge, de guanyar en el camp del Ripollet. I això va ser en el primer partit de lliga. Tota una volta sencera després, els barcelonins han tornat a deixar escapar els tres punts del seu terreny. Els culpables, els jugadors del Lloret, que han iniciat la segona part del campionat amb 6 punts de 6, amb dos triomfs per la mínima. Aquesta jornada, Urdiales va presentar un onze amb diferents novetats però l’equip va seguir funcionant de la mateixa manera, amb l’ordre defensiu com a màxima atenció i amb l’ambició ofensiva que caracteritza el conjunt selvatà. Els lloretencs s’enfilen al sisè lloc de la classificació, a 4 punts del líder, l’Horta.

Va ser un partit molt igualat, entre dos conjunts que es van mostrar sòlids en defensa i treballadors en el centre del camp. Això va provocar que el joc a les dues àrees fos molt escàs i els espectadors poguessin gaudir d’ocasions de perill. A la primera meitat, pràcticament, una oportunitat per cada banda. Els homes d’Edu Urdiales no van trobar el camí del gol fins al minut 75. Va ser obra d’Aniol Ekai, que va aprofitar una errada defensiva local en una acció d’estratègia per enviar la pilota al fons de la porteria defensada per Oriol Llaveria. En el tram final, amb el marcador de 0-1, els locals van buscar l’empat amb més cor que idees i els visitants van disposar de diferents accions al contraatac, que no es van finalitzar amb encert.

Després d’aquesta jornada, l’equip lloretenc se situa sisè, amb 30 punts. El pròxim dissabte, a les 16.00 h, partit a casa davant de l’Andorra. Serà una tarda amb entrada gratuïta en el Camp Municipal d’Esports de Lloret de Mar.

CF Ripollet: Llaveria, Cardete, Osuna, Gómez, Sant, López (Santiago, 82’), Carrillo (Latorre, 82’), Miralles, Bermúdez (Touray, 67’), Domínguez (Sanguina, 67’) i Aznar (Illescas, 67’)

CF Lloret: Tuscà; Jordi Valls, Raúl Calvo, Aniol, Puntí; Majó (Chino, 88’), Romero, Aparicio (Abder 80’), Carlos (Riky, 71’); Adrián (Mora, 46’) i Peti (Bader, 46’)

Gol: 0-1 Aniol (75’)

Àrbitre: Navarro García (Tarragona). T.G.: als locals Domínguez, Cardete, López i Gómez, i al visitant Peti.

Incidències: Jornada 19 de la Primera Catalana. Camp Municipal (Ripollet).