dilluns, 20 de març del 2017

CF LLORET 0 - 0 UE SAN JUAN AT. DE MONTCADA


El Lloret es contagia del rival i no passa de l’empat

Empat sense gols del CF Lloret (0-0) davant de la UE San Juan de Montcada, en la jornada 25 de la Primera Catalana. El partit, que va tenir constants aturades del joc, va estar marcat per les poques ocasions d’uns i altres i va acabar amb un empat que va deixar insatisfets als locals.

Setmana complicada per la UE San Juan de Montcada, en aspectes de sancions federatives, amb, fins i tot, avís d’expulsió de la competició. Això va provocar un ambient estrany en el Camp Municipal d’Esports de Lloret de Mar, amb presència policial imposada per la Federació Catalana de Futbol. Tot plegat, va condicionar clarament el joc local i l’actuació de l’àrbitre Mateo Moreno, que es va mostrar cohibit en totes les accions del joc, de la mateixa manera que els seus assistents, i que, a més, va decidir aturar el joc en dues ocasions per insults des de la graderia, en aplicació del protocol “Zero insults”. El futbol, malauradament, va quedar en un segon pla.  

Hi ha molt poques accions del joc que es puguin destacar. Si bé és cert que el Lloret va ser el dominador de l’esfèrica al llarg del partit, l’equip d’Edu Urdiales no va ser capaç de generar massa ocasions de gol. Durant la primera part, l’oportunitat més clara va sortir de les botes de Peti, en un llançament de falta, a poc pel descans. Abans, les diferents arribades per banda dels lloretencs van acabar morint a mans del porter rival. A la represa, els locals van seguir dominant, tot i les contínues aturades del joc. Peti, de nou, en un xut des de la frontal, va posar a provar el porter visitant, que va enviar la pilota a córner amb dificultats. Minuts més tard, Gusmani va enviar per sobre del travesser una rematada de cap, en una acció d’estratègia. En l’últim minut, el Lloret va demanar un penal per unes mans dins de l’àrea, però el col·legiat del partit no es va decidir a assenyalar-lo. El partit va acabar tal com havia començat, amb el marcador de 0-0.  

L’equip es setè, amb 39 punts. La pròxima jornada, partit davant del FC Sant Cugat. Serà diumenge, a partir de les 12.30 h.

CF Lloret: Tuscà; Juanpi, Raúl Calvo, Aniol, Puntí; Majó (Poderoso, 86’), Riky (Ivi, 76’), Abder (Gusmani, 46’), Peti; Mora (Portavella, 88’) i Narcís (Chino, 76’)

UE San Juan At. de Montcada: Pujol, Cangiotti, Moreno, Vega, Del Barrio (Gómez, 72’), Serrano, Paredes (Navarro, 72’), Ruiz, Baena (Jiménez, 72’), Peramós (Huete, 78’) i Crespo (Mellado, 82’)

Àrbitre: Mateo Moreno. T.G.: als locals Majó, Aniol i Peti, i als visitants Paredes, Serrano, Baena, Jiménez, Pujol i Ruiz.

Incidències: Jornada 25 de la Primera Catalana. Camp Municipal d’Esports (Lloret de Mar).