diumenge, 23 d’abril del 2017

CF LLORET 0 - 0 CE FARNERS

Repartiment de punts en el derbi selvatà

Empat sense gols entre el CF Lloret i el CE Farners, en el derbi selvatà, disputat en la jornada 29 de la Primera Catalana. Els homes d’Edu Urdiales no van poder assolir el triomf en un partit marcat per la igualtat entre els dos conjunts, que no van ser capaços de trobar el camí del gol.

La primera part va ser molt disputat, amb dos equips que es van mostrar seriosos en defensa, amb un bon posicionament en el centre del camp i deixant pocs espais. Això va provocar que les ocasions de gol fossin escasses durant el primer temps. Per part del Lloret, Gusmani, amb un xut massa creuat des de la frontal de l’àrea, va comptar amb la millor oportunitat dels primers 45 minuts. A la represa, el joc es va animar i va guanyar en emoció, ja que tots dos conjunts van estirar línies. Els primers 20 minuts del segon temps van ser de domini local, amb un joc combinatiu amb molta velocitat, fet que va provocar que els d’Edu Urdiales arribessin amb comoditat a l’àrea rival. Tot i així, cap dels intents va servir per superar el porter rival Blanquera. El Farners, per la seva part, va agafar la iniciativa durant el tram final i va gaudir, també, de diferents ocasions com, per exemple, un xut enverinat a l’alçada del travesser que Tuscà va enviar a córner. Amb el 0-0, els nervis van arribar al camp i Albert Puntí va acabar expulsat, per doble amonestació. A més, l’última acció del partit va provocar-ne una altra, d’expulsió, a causa d’un fora de joc molt dubtós en contra dels locals, que hauria pogut suposar el gol de la victòria. Pere González, segon entrenador del Lloret, va ser expulsat per protestar.

L’equip acaba la jornada en el sisè lloc de la classificació, amb 43 punts. El pròxim dissabte, els lloretencs jugaran al camp de la Fundació Hermes. Serà a partir de les 20.00 h.

CF Lloret: Tuscà; Aparicio (Portavella, 89’), Raúl Calvo, Aniol, Puntí; Chino (Adrián, 66’), Romero (Jordi Valls, 81’), Abder (Ivi, 57’), Riky; Narcís (Bader, 66’) i Gusmani

CE Farners: Blanquera, Salas (Peracaula, 84’), Sidibe, Riart (Fernández, 89’), Fajardo, Rossell, Solà, Corominas (Muñoz, 76’), Sala (Palanca, 66’), Guerrero i Negre

Àrbitre: Rodríguez Enrique. T.G.: als locals Riky, Ivi, Bader i l’entrenador Edu Urdiales, i als visitants Rossell i Sidibe. T.V.: expulsats, amb doble amonestació, per part del Lloret, Puntí (83’) i el segon entrenador, Pere González (89’).

Incidències: Jornada 29 de la Primera Catalana. Camp Municipal d’Esports (Lloret de Mar).