dilluns, 3 d’abril del 2017

CF LLORET 5 - 4 UE TONA


Deliri ofensiu amb pluja de gols

Victòria del CF Lloret per 5-4 davant de la UE Tona, en la 27a jornada de lliga de la Primera Catalana. Els gols de Narcís Caballero (17’),Gusmani Sanneh (23’ i 71’), Albert Puntí (55’) i Bader El Alami (87’) van donar els tres punts a l’equip lloretenc que, tot i fer cinc dianes, va haver d’esperar fins al xiulet final per celebrar el triomf, a causa dels quatre gols que va aconseguir fabricar el conjunt rival.

Espectacle ofensiu el que van mostrar selvatans i osonencs el passat dissabte en el Camp Municipal d’Esports de Lloret de Mar. La balança, però, va caure del costat dels lloretencs que, tot i acabar amb un resultat ajustat, van merèixer el triomf des del primer minut. És cert, però, que no estem acostumats a veure encaixar massa gols al Lloret. De fet, l’equip d’Edu Urdiales era, fins a l’inici de la jornada, el segon equip que menys dianes havia rebut en contra (27), per darrere de l’Andorra (26). A més, en tot el que portem de temporada, els lloretencs només havien recollit la pilota del fons de la xarxa en més de dues ocasions durant dos encontres, en els camps del Girona “B” i del Sant Cugat. En aquesta ocasió, es van trencar les bones xifres i seria, la defensiva, la pitjor notícia del partit, més enllà de la victòria.

El partit va començar amb dues ocasions molt clares pel Lloret, que va tenir en les botes de Gusmani la possibilitat d’avançar-se en el marcador. Però l’1-0 va arribar en el minut 17, per mitjà de Narcís Caballero, que va controlar dins de l’àrea i va definir amb molta tranquil·litat, celebrant el seu sisè gol de la temporada. L’alegria va durar poc, ja que el Tona va empatar en el 22’, en una rematada de cap de Jordi Pla a la sortida d’un córner. Un minut més tard, però, el Lloret es tornava a avançar. En aquesta ocasió, Gusmani no va perdonar després de recollir el rebuig en un xut de Narcís. A la represa, els d’Edu Urdiales van posar més distància en el marcador amb el 3-1. Va ser obra d’Albert Puntí, en el minut 55, en un llançament de falta directa. Semblava que els locals podrien viure una segona part amb certa tranquil·litat però no va ser així. En els minuts 61 i 67, els visitants van aprofitar dues errades defensives per igualar l’encontre de manera momentània. Però els selvatans eren els dominadors del joc i van seguir generant ocasions de gol fins que van trobar el camí del 4-3. Gusmani, de nou, perforava la porteria rival després d’una gran assistència de Juan Romero. El 5-3 va arribar en el 87’, per mitjà de Bader, que recollia un rebuig en una jugada de córner. Éra el sisè gol del curs de Bader, que empata com a màxim golejador de l’equip amb Peti i Narcís. Ja en l’últim minut, el Tona va fer el 5-4, però, aquesta vegada, els locals van saber administrar l’avantatge.

L’equip acaba la jornada en el cinquè lloc de la classificació, amb 42 punts. El pròxim diumenge, desplaçament al camp de la UE Vic, per jugar a partir de les 16.00 h.

CF Lloret: Tuscà; Aparicio, Raúl Calvo, Aniol, Puntí; Chino (Adrián, 68’), Majó, Riky, Romero (Peti, 82’); Narcís (Bader, 75’) i Gusmani (Poderoso, 82’)

UE Tona: Sánchez, Vestit, Noguera, Vila, Serrajordia, Vilaregut, Tuneu, Torrents (Bangoura, 60’), Ezzejjari (Mendoza, 46’), Berrocal (Angulo, 67’) i Pla

Gols: 1-0 Narcís (17’), 1-1 Pla (22’), 2-1 Gusmani (23’), 3-1 Puntí (55’), 3-2 Vilaregut (61’), 3-3 Mendoza (67’), 4-3 Gusmani (71’), 5-3 Bader (87’) i 5-4 Bangoura (89’)

Àrbitre: Álvarez Molina. T.G.: als visitants Serrajordia, Vila, Vestit i Berrocal. T.V.: expulsat, per doble amonestació, el visitant Torrents (89’).

Incidències: Jornada 27 de la Primera Catalana. Camp Municipal d’Esports (Lloret de Mar).