diumenge, 7 de maig del 2017

CF LLORET 2 - 1 UE LLAGOSTERA "B"

Un derbi amb tots els seus ingredients

Victòria del CF Lloret per 2-1 davant de la UE Llagostera “B”, en el derbi gironí de la jornada 31 de la Primera Catalana. El gran gol d’Eloi Zamorano (35’) en el primer temps va obligar als homes d’Edu Urdiales a remuntar en la represa, amb els gols de Narcís Caballero (47’) i Adrián Expósito, de penal (83’), en un partit que va tenir emoció, gols i polèmica.

Els homes d’Edu Urdiales van trencar la mala dinàmica de resultats en què havien entrat, amb una victòria en els darrers sis partits, a costa del filial llagosterenc, que volia seguir en la lluita per la zona de promoció d’ascens a la Tercera Divisió. Es va poder viure un derbi gironí intens i disputat. El Llagostera “B” va ser el dominador de la primera part, imposant un fort ritme en el joc i en la circulació de l’esfèrica, fet que va crear molts problemes als lloretencs, que van veure com els visitants desaprofitaven fins a tres ocasions clares de gol. Però els de Triadú es van avançar abans del descans, en el 35’, amb un gran gol des de llarga distància, obra d’Eloi Zamorano. A la represa, millor imatge del Lloret, que va fer una pressió molt alta. L’empat va arribar en el minut 47, per mitjà de Narcís Caballero, que va engaltar la pilota i va superar el porter Castilla amb un fort xut. El gol de la victòria va arribar en el tram final, en el 83’, des dels onze metres. El penal es va originar després d’una gran jugada personal de Riky. L’autor del llançament va ser Adrián Expósito, que va enviar la pilota al fons de la xarxa. A partir del 2-1, es van produir moltes aturades en el joc i el marcador ja no es va moure. L’últim quart d’hora, a banda del futbol, també va estar marcat per la polèmica, amb tres expulsions: l’entrenador Edu Urdiales i el migcampista Riky Serralunga, per part del Lloret, i el jugador llagosterenc Pol Mitjà.

Aquesta victòria fa que el Lloret pugi a la sisena plaça, amb 47 punts. La pròxima jornada, partit al camp del Martinenc. Serà diumenge, a les 12.00 h.

CF Lloret: Tuscà; Jordi Valls, Aniol, Poderoso, Juanpi (Romero, 60’); Aparicio, Majó, Chino (Bader, 66’), Riky; Gusmani (Adrián, 66’) i Narcís (Mora, 66’)

UE Llagostera “B”: Castilla, Espuña, Pol Gómez, Zamorano, Gelmà, Sánchez (Maymi, 23’), Sáenz (Mitjà, 78’), Vila, Peke, Almendros i Martínez (Gilham, 30’)

Gols: 0-1 Zamorano (21’), 1-1 Narcís (47’) i 2-1 Adrián (p.) (83’)

Àrbitre: Martínez Baena. T.G.: als locals Aparicio, Juanpi, Jordi Valls, Naarcís i Aniol, i als visitants Almendros, Peke, Vila i Castilla. T.V.: expulsats, amb vermella directa, l’entrenador local, Edu Urdiales (76’), i el jugador visitant Mitjà (82’). Per doble amonestació, també va ser expulsat el lloretenc Riky (84’).

Incidències: Jornada 31 de la Primera Catalana. Camp Municipal d’Esports (Lloret de Mar).