dilluns, 15 de maig del 2017

FC MARTINENC 0 - 2 CF LLORET

El Lloret deixa el Martinenc sense opcions d’ascens

El CF Lloret va superar el FC Martinenc (0-2), a domicili, en la jornada 32 de la Primera Catalana. Els lloretencs van marxar del Municipal de Guinardó amb els tres punts gràcies a dos gols de Gusmani Sanneh (49’ i 58’), que van arribar en el segon temps, i van trencar de manera definitiva els comptes dels barcelonins en les seves aspiracions per pujar a la Tercera Divisió.

Partit molt intens, el què es va poder veure en el Camp Municipal de Guinardó, entre dos conjunts que arribaran al tram final de la competició sense jugar-se res. El Martinenc, que encara tenia alguna esperança d’assolir les posicions d’ascens a la Tercera Divisió, va quedar-se sense cap punt davant d’un Lloret que va ser més efectiu. A la primera part, els barcelonins van gaudir de dues grans ocasions, però Jordi Tuscà, un dia més, es va mostrar molt segur i va ser un mur infranquejable pels davanters rivals. Per part lloretenca, Albert Puntí va tenir la millor opció dels primers 45 minuts, amb una rematada al travesser. A la represa, Gusmani va ser el protagonista, amb els dos gols que van donar el triomf als selvatans. El primer, en el minut 49, va arribar en una acció de velocitat, en què el davanter va regatejar el porter local i va establir, a porteria buida, el momentani 0-1. El definitiu 0-2 va arribar en el 58’. Gusmani va aprofitar un rebuig, a la sortida d’un córner, per enviar la pilota al fons de la porteria. El Martinenc, amb el marcador en contra, va estirar línies, però es va tornar a topar, de nou, amb Tuscà. A més, els de Guinardó van estavellar una pilota al pal.

Amb aquesta victòria, el Lloret finalitza la jornada en el sisè lloc, amb 50 punts. El pròxim dissabte, a les 17.00 h, partit a casa contra el CF Mollet.

FC Martinenc: Barragan, Vicente (Raventos, 58’), Vall, Vallejo, Campos, Dos Santos, López, Antolinez (Grimau, 58’), Alabau (Felius, 71’), Garrós (Lozano, 78’) i Ruiz

CF Lloret: Tuscà; Jordi Valls (Abder, 61’), Raúl Calvo, Poderoso, Puntí; Chino, Majó, Aparicio, Romero (Bader, 46’ (Adrián, 71’)); Narcís (Mora, 71’) i Gusmani (Portavella, 74’)

Gols: 0-1 Gusmani (49’) i 0-2 Gusmani (58’)

Àrbitre: Fernández García.

Incidències: Jornada 32 de la Primera Catalana. Camp Municipal Guinardó (Barcelona).