dilluns, 1 de maig del 2017

FP HERMES 1 - 1 CF LLORET


Sense encert

El CF Lloret empata (1-1) a domicili davant de la Fundació Privada Hermes, en la jornada 30 de la Primera Catalana. Els lloretencs es van avançar en el segon temps, per mitjà de Gusmani Sanneh (55’), que va fer el seu cinquè gol de la temporada, però no van poder administrar l’avantatge i van encaixar l’empat, obra de Juan Pablo Sepúlveda (60’), en una errada defensiva.

El Lloret no va poder tornar amb un resultat positiu de Montgat. Dissabte, davant de l’últim classificat, que presentava una ratxa d’una única victòria en els últims 10 partits disputats, l’equip d’Edu Urdiales va perdonar massa en atac i ho va acabar pagant amb un empat, quan semblava que tenien controlat el partit. Durant el primer temps, poques ocasions i poc ritme. Els lloretencs van comptar amb un parell de xuts desviats i els barcelonins van veure com els anul·laven un gol de xilena per joc perillós. A la represa, tot es va animar i el Lloret es va avançar per mitjà de Gusmani, que va aprofitar una passada en profunditat per perforar la porteria rival i establir el momentani 0-1. Però l’alegria va durar poc a la banqueta selvatana i Sepúlveda, aprofitant una errada defensiva visitant, va superar Tuscà i va fer el definitiu 1-1. A partir d’aquí, la Fundació Hermes va buscar la victòria amb insistència, però l’equip que va tenir millors ocasions va ser el lloretenc, amb bones accions al contraatac. Tot i així, el gol no va arribar, a causa de la manca d’encert de cara a porteria en accions clares de perill que haurien pogut suposar el triomf del Lloret.

L’equip d’Edu Urdiales acaba la jornada en el setè lloc de la classificació, amb 44 punts. La pròxima jornada, derbi gironí davant de la UE Llagostera “B”. Serà dissabte, a les 17.00 h, en el Camp Municipal d’Esports de Lloret de Mar.

FP Hermes: Jiménez, Cifuentes (Martí, 79’), Chekkor, Torrecillas, Llorca, Martín (Molina, 57’), Serroukh, Maldonado (Ruiz, 57’), Sepúlveda, Gallego (Mballo, 79’) i Touray (Verges, 82’)

CF Lloret: Tuscà; Jordi Valls, Poderoso, Aniol, Portavella; Majó (Juanpi, 55’), Chino (Aparicio, 68’), Riky, Romero; Adrián (Raúl Calvo, 55’) i Narcís (Gusmani, 41’)

Gols: 0-1 Gusmani (55’) i 1-1 Sepúlveda (60’)

Àrbitre: Santiago Vicente. T.G.: al visitant Aniol.

Incidències: Jornada 30 de la Primera Catalana. Camp Municipal (Montgat).