diumenge, 6 d’agost del 2017

UE CAN GIBERT 3 - 2 CF LLORET

La pilota aturada decideix

El CF Lloret es va estrenar amb una derrota en el primer compromís amistós de pretemporada. Va ser per 3-2 davant de la UE Can Gibert. Els gols lloretencs van ser obra d’Adrián Expósito i Rubén Martínez “Peke”.

Amb només 3 entrenaments, els homes d’Edu Urdiales es van tornar a posar l’uniforme de treball i va deixar sensacions positives però, també, molts aspectes a millorar. Els selvatans, amb quatre cares noves en l’onze titular, van començar guanyant. Va ser amb un gol d’Adrián Expósito, però els gironins van igualar l’encontre en una falta directa. El partit va arribar al descans amb un triomf momentani pel Lloret, gràcies a un gol de Peke, que ja afina la punteria per a la temporada oficial. A la represa, el Can Gibert va ser més efectiu i va capgirar el marcador. El 2-2 va arribar en una jugada col·lectiva mentre que el 3-2, que es va produir en l’últim minut, va ser després d’una altra acció a pilota aturada.

El pròxim partit amistós serà al camp de la UE Caldes de Malavella, dissabte dia 12, a les 19.00 h.

CF Lloret: Gurt; Massa, Poderoso, Victòria, Portavella; Chino, Riky, Mora, Bukary; Adrián i Peke
També van jugar: Tuscà, Aparicio, Romero, Puntí, Majó, Ivi, Berna, Arnau i Velis

Gols: 0-1 Adrián, 1-1, 1-2 Peke, 2-2 i 3-2.

Incidències: Primer partit amistós de pretemporada. Camp Municipal Can Gibert (Girona).