dilluns, 25 de setembre del 2017

CF LLORET 2 - 2 UE LLAGOSTERA "B"

Puntí troba l’empat

Empat (2-2) del CF Lloret en el derbi gironí davant de la UE Llagostera “B”, en la quarta jornada de la Primera Catalana. Els homes d’Edu Urdiales van rescatar un punt en el minut 89, gràcies a una diana d’Albert Puntí que, unit al gol de Peke (82’), va servir per igualar el 0-2 advers amb el que es va arribar al descans, després de les dianes de Kamal El Harrak (5’) i Enzo Sarmiento (22’).

El primer derbi gironí de la Primera Catalana va acabar amb repartiment de punts, en una jornada en què es va tornar a demostrar la igualtat de la Primera Catalana. Amb una part de domini per a cadascú, l’equip lloretenc va sumar un punt molt important, que semblava lluny al descans, amb un 0-2 en contra. El treball mental al descans i l’expulsió de Lucas Allende, del Llagostera, va servir per fer reviure l’equip, que va tirar de coratge per acabar empatant el partit.

Partit amb dues parts ben diferenciades. Durant el primer temps, el conjunt llagosterenc va ser superior i es va avançar molt d’hora, en el minut 5. El Harrak va aprofitar una pèrdua de pilota dels lloretencs per enviar la pilota al fons de la xarxa, amb un xut des de llarga distància. Abans de la mitja hora de joc, en el 22’, nova garrotada del Llagostera en forma de 0-2, amb el que es va arribar al descans. Aquest segon gol va arribar per mitjà d’Enzo Sarmiento, exjugador del Lloret en les categories de futbol base. El migcampista va aprofitar un rebot per quedar-se sol davant de Jordi Tuscà. A la represa, canvi de mentalitat i millor versió dels homes d’Edu Urdiales. El Llagostera, a més, va patir un greu contratemps, l’expulsió de Lucas Allende, també exjugador lloretenc en futbol base. La igualada es va començar a fabricar en el 82’, amb un gol de Peke, que va recollir una pilota morta dins de l’àrea. El 2-2 va arribar en el 89’, amb un gran gol d’Albert Puntí, després d’una assistència de Riky.

L’equip és catorzè, amb 4 punts. La pròxima jornada, nou derbi. Serà diumenge, a les 12.00 h, al camp del CE Banyoles.

CF Lloret: Tuscà; Aparicio, Calvo, Victòria (Poderoso, 73’), Puntí; Bukary, Majó (Sánche, 78’), Chino (Ivi, 53’), Portavella (Velis, 45’); Riky (Juanpi, 89’) i Peke

UE Llagostera “B”: López, Tarrenchs, Campeny, Jiménez, Valentí, Allende, Touray, Barco (Ahiayouch, 78’), Peña (Musonda, 71’), Sarmiento (Sillah, 58’) i El Harrak

Gols: 0-1 El Harrak (5’), 0-2 Sarmiento (22’), 1-2 Puntí (82’) i 2-2 Peke (89’)

Àrbitre: Cardenal Vargas (Maresme). T.G.: als locals Riky, Calvo, Juanpi i Aparicio, i als visitants Sarmiento i Barco. T.V.: expulsat, amb doble groga, el visitant Allende (50’) i l’entrenador Javi Salamero (81’).

Incidències: Jornada 4 de la Primera Catalana. Camp del Molí (Lloret de Mar).