dilluns, 30 d’octubre del 2017

CE SABADELL "B" 0 - 3 CF LLORET

Amb magnificència

El CF Lloret supera el CE Sabadell “B” per un contundent 0-3, en la novena jornada del campionat de lliga de la Primera Catalana. Els lloretencs van sumar el cinquè triomf del curs gràcies als gols d’Iván Poza (4’), Xavi Aparicio (23’) i Rubén Martínez “Peke” (66’), en un encontre que va servir, a més, per allargar a 7 les setmanes consecutives sense conèixer la derrota.

La inèrcia positiva del Lloret és clara i es manifesta de manera contundent, amb una traducció inequívoca a través de resultats. Aquest passat diumenge, els lloretencs van visitar el filial del Sabadell i van saber resoldre amb gran mestria, dominant diferents facetes del joc i tenint clar les necessitats del conjunt en cada minut del partit. Com a apunt, cal destacar el debut oficial del juvenil Álvaro Egea, que va ser convocat a causa de les diferents baixes que arrossegava l’equip i que va poder gaudir dels minuts finals.

Partit disputat però amb un gran desplegament ofensiu per part del Lloret, que es va avançar ben d’hora, en el minut 4, per mitjà d’Ivi. El migcampista va poder celebrar el seu primer gol oficial amb la samarreta del Primer Equip, després d’una jugada d’estratègia a la sortida d’un córner. Minuts més tard, en el 23’, Xavi Aparicio va fer el 0-2, en un llançament de falta directa. Els sabadellencs, per la seva part, es van topar amb un segur Jordi Tuscà que va deixar el seu portal a zero. A la represa, el triomf es va confirmar amb un tercer gol. L’autor no podia ser altra que Rubén Martínez “Peke”. El davanter va finalitzar a la perfecció una jugada prèvia de Bukary, per anotar-se el seu setè gol de la temporada. En el tram final, Velis, de cap, va poder fer més gran el marcador.

L’equip se situa en el tercer lloc de la classificació, amb 17 punts. La pròxima jornada, partit al camp del Sant Cugat. Serà dissabte, a partir de les 18.00 h.

CE Sabadell “B”: Fernández, Arévalo, Cardete (Diallo, 46’), Castanyer, Casals, Ligero (Soriano, 66’), Caballé (Hernández, 46’), Alfonso (Carmona, 66’), Estrada, Montero i Claret (Vives, 46’)

CF Lloret: Tuscà; Juanpi (Chino, 73’), Poderoso, Victòria, Puntí (Jordi Valls, 83’); Majó (Álvaro, 83’), Aparicio, Ivi (Romero, 61’); Bukary (Velis, 73’), Riky i Peke

Gols: 0-1 Ivi (4’), 0-2 Aparicio (23’) i 0-3 Peke (66’)

Àrbitre: Caro Gallardo (Maresme). T.G.: als locals Estrada, Ligero, Diallo, Castanyer i Soriano, i als visitants Ivi, Puntí, Poderoso i Juanpi. T.V.: expulsat, amb vermella directa, Hernández, del Sabadell “B”.

Incidències: Jornada 9 de la Primera Catalana. Poliesportiu Olimpya (Sabadell).