dilluns, 23 d’octubre del 2017

CF LLORET 2 - 1 CF MONTAÑESA

Remuntada per allargar la bona dinàmica

Triomf del CF Lloret davant del CF Montañesa per un marcador de 2-1, en la jornada 8 de la Primera Catalana. Els lloretencs, després d’encaixar un gol en el minut 18, obra de Francisco Bea, van remuntar en cinc minuts, gràcies a les dianes de Gusmani Sanneh (38’) i Rubén Martínez “Peke” (42’), que van servir per deixar els tres punts a casa.

L’equip d’Edu Urdiales segueix amb la seva bona ratxa de resultats i ja són jornades consecutives sense conèixer la derrota, amb quatre victòries i dos empats que l’han servit per oblidar les males sensacions de l’inici i situar-se en els llocs capdavanters de la classificació, a només 3 punts del nou líder de la categoria, la UE Llagostera “B”. Aquest passat dissabte, els lloretencs no només van obtenir una victòria, van obtenir, també, la confirmació que caminen en la bona línia.

La Montañesa va ser superior durant el primer tram del partit i va comptar amb el domini de l’esfèrica, creant perill a l’àrea de Jordi Tuscà, que va recuperar la titularitat en detriments de Francesc Gurt. El gol visitant va arribar en el minut 18. Francisco Bea va recollir una pilota morta dins de l’àrea, després que aquesta toqués al pal, i va enviar la pilota al fons de la xarxa, amb un xut ajustat. Però el Lloret va començar a funcionar a mesura que van anar passant els minuts i, en el 38’, Gusmani va aprofitar una passada llarga per fer l’empat, després de guanyar en velocitat als defensors i quedar-se sol davant del porter Cocera. Només cinc minuts després, en el 42’, Peke va fer el que seria el definitiu 2-1. El davanter local va rematar de cap una centrada des de la banda dreta de Xavi Aparicio, per aconseguir el seu sisè gol de la temporada. En el segon temps, el Lloret va mostrar una imatge molt seriosa en defensa, deixant pocs espais i impedint que la Montañesa disposés d’opcions clares. Únicament, els visitants van gaudir d’una gran ocasió en el temps afegit, en un xut que es va estavellar en el travesser.

L’equip acaba la jornada en el cinquè lloc de la classificació, amb 14 punts. El pròxim diumenge, desplaçament al camp del CE Sabadell “B”, per jugar a partir de les 12.00 h.

CF Lloret: Tuscà; Aparicio, Calvo, Victòria, Puntí; Bukary (Sánchez, 69’), Ivi (Velis, 88’), Chino (Majó, 59’), Riky (Juanpi, 88’); Gusmani (Massa, 73’) i Peke

CF Montañesa: Cocera, Ortiz (Santos, 73’), Llorca (Louzao, 73’), Cazorla, Hernández, Pedrianes, Gil (Nsue, 59’), Bea, Bauli (Jiménez, 46’), Sepúlveda i Alarcón

Gols: 0-1 Bea (18’), 1-1 Gusmani (38’) i 2-1 Peke (42’)

Àrbitre: Lozano Rico. T.G.: als locals Puntí i Calvo, i als visitants Bea i Cazorla.

Incidències: Jornada 8 de la Primera Catalana. Camp Municipal El Molí (Lloret de Mar).