dilluns, 20 de novembre del 2017

CE FARNERS 2 - 1 CF LLORET

El derbi es queda a Santa Coloma

Derrota del CF Lloret en el derbi selvatà de la Primera Catalana davant del CE Farners, per 2-1. Tot i mostrar una bona imatge, l’equip d’Edu Urdiales no va poder rescatar cap punt, en un partit en què els lloretencs van jugar en inferioritat numèrica durant més de 20 minuts i van encaixar el gol de la derrota a poc pel final (88’), fent insuficient l’empat momentani de Juan Romero (61’).

Segona derrota consecutiva, marcada per petits detalls, que van decantar la balança a favor del Farners. Els de Santa Coloma, amb un gol en el tram final, seguiran liderant la classificació de la Primera Catalana. Els lloretencs van acabar molt enfadats amb l’actuació arbitral de Daniel Galera Serrano, que va protagonitzar diferents accions polèmiques: un gol anul·lat a Rubén Martínez “Peke”, per fora de joc, una expulsió a Nil Victoria que els d’Urdiales consideren que és més que rigorosa, i uns incidents finals que mai es podran llegir a l’acta.

Primera part amb poques ocasions. El Farners es va avançar en el marcador en el minut 27, per mitjà de José Manuel Martínez, que va finalitzar un contraatac amb un xut que va entrar per l’escaire. La primera part va comptar amb una acció per a la polèmica. L’àrbitre del partit, Galera Serrano, va decidir anul·lar, per fora de joc, un gol de Rubén Martínez “Peke”. A la represa, el Lloret va ser superior, amb arribades constants a l’àrea local. El gol de la igualada momentani es va produir en el 61’, amb un gran xut de Juan Romero, que va firmar el seu primer gol del curs. Però l’alegria va durar poc perquè, 6 minuts més tard, l’àrbitre va tornar a imposar un nou contratemps al conjunt d’Urdiales. Aquesta vegada, en forma d’expulsió. Nil Victòria va veure la segona groga, després d’una acció molt discutida, i el Lloret va afrontar més de 20 minuts en inferioritat numèrica. Tot i això, l’equip va seguir creant perill. Però en el 88’, un refús de la defensa va beneficiar Josep Muniesa, que va finalitzar davant de Jordi Tuscà amb el definitiu 2-1.

L’equip es col·loca en el vuitè lloc de la classificació, amb 18 punts. La pròxima jornada, partit a casa davant de la Fundació Grama. Serà diumenge, a les 12.00 h. El canvi d’horari ve causat per la celebració de la presentació dels equips de l’entitat.

CE Farners: Agües, Salas (Castelló, 89’), Riart, Peracaula, Muniesa, Fajardo, Martínez (Parals, 63’), Rossell, Guerrero, Gómez i Parcet (Vila, 69’)

CF Lloret: Tuscà; Aparicio, Victòria, Poderoso, Puntí; Chino (Majó, 46’), Massa (Bukary, 46’), Romero (Juanpi, 80’), Riky (Velis, 87’); Gusmani (Sánchez, 82’) i Peke

Gols: 1-0 Martínez (27’), 1-1 Romero (61’) i 2-1 Muniesa (88’)

Àrbitre: Galera Serrano. T.G.: als locals Riart, Fajardo, Gómez i Parals. T.V.: expulsat, per doble amonestació, el visitant Nil Victòria (67’).

Incidències: Jornada 12 de la Primera Catalana. Camp Municipal de Santa Coloma de Farners.