dilluns, 18 de desembre del 2017

CF LLORET 2 - 0 CE JÚPITER

A les vacances de Nadal amb un somriure

Victòria del CF Lloret, per 2-0, davant del CE Júpiter, en la jornada 15 de la Primera Catalana, la darrera abans de l’aturada de la competició amb motiu de les festes nadalenques. L’equip d’Edu Urdiales es va desfer del seu rival amb un gol a cada part, obres Rubén Martínez “Peke” (23’) i Bukary Marena (54’), en un duel marcat per les múltiples baixes en la part defensiva que presentava el conjunt lloretenc i que va provocar la presència d’una defensa inèdita.

Després de quatre jornades seguides perdent i cinc sense conèixer la victòria, el Lloret ha acomiadat l’any 2017 amb una victòria, que l’ha d’aportar tranquil·litat i confiança. Davant d’un Júpiter ferit per la mala dinàmica de resultats, els lloretencs van fer més gran aquesta ferida no deixant pràcticament opcions als barcelonins, que van marxar de La Selva com a penúltims classificats de la Primera Catalana. A les files del Júpiter, per cert, l’ex del CF Lloret, Àlex Lobo, que va ser titular.

El Lloret va protagonitzar una primera part molt treballada davant d’un Júpiter que no ho va posar fàcil. Tot i les baixes en defensa, l’equip lloretenc es va mostrar sòlid i va tornar a trobar el camí del gol, en el minut 23, per mitjà del seu davanter, Rubén Martínez “Peke”, que va enviar, de cap, l’esfèrica al fons de la xarxa, aprofitant un rebuig dins de l’àrea. A la represa, l’equip d’Edu Urdiales va ser el dominador i el Júpiter amb prou feines va posar en perill la porteria de Jordi Tuscà, molt segur en les sortides aèries. El segon gol del Lloret va arribar en el 54’, gràcies a Bukary Marena, que va rematar un refús desencertat del porter visitant Fuentes. En els darrers minuts, els selvatans van defensar amb seguretat el resultat i van poder ampliar l’avantatge amb accions al contraatac de Riky i Gusmani, però el marcador definitiu de 2-0 ja no es va moure.

L’equip lloretenc acaba la jornada en el desè lloc de la classificació, amb 21 punts. El pròxim partit serà el 7 de gener, al camp del Manlleu.

CF Lloret: Tuscà; Aparicio, Victoria, Cristian, Sánchez; Bukary (Gusmani, 79’), Ivi (Jordi Valls, 87’), Velis (Massa, 66’), Riky (Romero, 75’); Adrián i Peke

CE Júpiter: Fuentes, Garcia, Ahufinger, Lobo (Canelada, 75’), Peña, Sans, Tacón, Castellano (Montejo, 45’), Jallow, Lage i Peris (Cobas, 69’)

Gols: 1-0 Peke (23’) i 2-0 Bukary (54’)

Àrbitre: Mas López. T.G.: als locals Bukary, Massa i Romero, i als visitants Lobo, Ahufinger i Sans.

Incidències: Jornada 15 de la Primera Catalana. Camp Municipal d’Esports de Lloret de Mar.