dilluns, 29 de gener del 2018

CF CAN VIDALET 1 - 0 CF LLORET

Càstig excessiu

Derrota del CF Lloret per 1-0 al camp del CF Can Vidalet, en la jornada 19 de la Primera Catalana. Els d’Esplugues de Llobregat en van fer prou amb una diana de Rubén Cabanillas, en el minut 56, per endur-se el partit davant dels homes d’Edu Urdiales, que van merèixer millor sort però que no van estar encertats en les diferents ocasions de què van disposar i van encaixar la segona derrota consecutiva de la segona volta del campionat.

El Lloret es va enfrontar aquesta jornada a l’equip revelació per excel·lència de la present temporada. El Can Vidalet, tercer a la classificació, continua sumant resultats positius a la Primera Catalana després de l’ascens de categoria, el passat curs. Els lloretencs no van poder frenar un equip que només ha perdut tres partits i que en fa cinc que no perd. Tot i això, l’empat hauria estat el resultat més just, després del què es va poder veure sobre el terreny de joc, en un encontre amb diferents alternatives. L’equip va arribar a la cita amb diverses baixes i l’alineació va presentar una novetat destacada: la titularitat del porter Francesc Gurt, mostra de l’alta competitivitat i nivell que hi ha enguany en aquesta posició, amb Jordi Tuscà i el mateix Gurt.

El Can Vidalet va sortir amb molta més força que el Lloret en els primers minuts de joc i va generar una ocasió molt clara, en una rematada de cap que va marxar per sobre del travesser. A partir del primer quart d’hora de joc, els lloretencs van trobar el seu lloc al camp i van començar a crear perill, en jugades al contraatac i accions per bandes. Les millors ocasions van ser per Rubén Martínez “Peke”, en el refús d’un córner, i Riky, que es va topar amb el porter rival. A la segona part, poques ocasions. El gol de la derrota es va produir en el minut 56, obra de Rubén Cabanillas, que va superar Gurt de vaselina. En aquesta acció, Roger Cunill va provar de refusar la pilota, però aquesta va acabar entrant. El Lloret va buscar l’empat amb insistència, però no va arribar. Marc Sánchez, en un xut dins de l’àrea, va gaudir de la millor oportunitat, sense encert. En el tram final, el Can Vidalet va poder fer el segon en un llançament de falta que es va estavellar en el pal.

L’equip és onzè amb 25 punts. La pròxima jornada, partit a casa davant del CE Manresa. Serà dissabte, a partir de les 17.00 h.

CF Can Vidalet: Martínez, Owono, Rivera, Guiró (Sabaté, 46’), Katayama, Soler, Eslava, Cabanillas (Jiménez, 77’), Cheikh (Cabré, 65’), Capitán (Oganesian, 87’) i Guàrdia

CF Lloret: Gurt, Nil, Calvo (Poderoso, 86’), Roger, Puntí (Velis, 76’), Majó (Romero, 77’), Ivi (Adrián, 65’), Riky, Sánchez (Cristian, 86’), Bukary i Peke

Gol: 1-0 Cabanillas (56’)

Àrbitre: Marcelino Gracia. T.G.: al local Cheikh i als visitants Bukary, Tuscà i Sánchez, a més de l’entrenador Edu Urdiales. T.V.: expulsat, amb vermella directa, el preparador físic lloretenc, Àlex Bertran (57’).

Incidències: Jornada 19 de la Primera Catalana. Camp d’Esports Municipal El Molí d’Esplugues de Llobregat.