dilluns, 22 de gener del 2018

CF LLORET 3 - 4 UE SANT JOAN DE MONTCADA

Glaçats en l’últim sospir

Derrota del CF Lloret en l’últim sospir del partit, per 3-4, davant de la UE Sant Joan de Montcada, en la jornada 18 de la Primera Catalana. Els lloretencs, després d’un primer temps molt negatiu, van aconseguir igualar l’encontre en el temps afegit, gràcies a un doblet de Rubén Martínez “Peke”, que va ser insuficient, ja que, en l’últim segon, els rivals van fer el gol de la victòria.

En aquesta categoria, aconseguir igualar un 1-3 en contra és una tasca meritòria i molt costosa. Per això, el gol en l’últim instant del Sant Joan de Montcada, que tirava tot l’esforç i al capacitat de reacció per terra, va suposar un cop fort i dur pel Lloret, que no ha pogut començar la segona volta del campionat amb bon peu. Primera part per oblidar, tres canvis al descans, i reviscolada insuficient a la represa, que impedeix als homes d’Edu Urdiales seguir escalant posicions i allarga la dinàmica positiva.

El primer gol dels rivals va arribar molt d’hora, en el 3’, per mitjà de Jose Vicente Molina, que va firmar un hat trick. Va ser després d’una pèrdua de pilota en defensa per part del Lloret. Però els locals van aconseguir la igualada en el minut 17, per mitjà de Gusmani Sanneh, que va recollir un refús del porter visitant després d’una acció ofensiva d’Albert Puntí. Però no era el dia del Lloret i dues errades més, en els minuts 35’ i 38’ van propiciar el 1-3 momentani amb què es va arribar al descans. Les dues dianes van ser obra, de nou, de Molina. A la represa, el tècnic, Edu Urdiales, va introduir tres canvis i, tot i que la imatge va millorar, el marcador va acabar sent desfavorable. Rubén Martínez “Peke”, que ja suma 11 gols aquesta temporada, va firmar un doble. El primer d’ells, per retallar diferències, en el minut 66, mentre que el segon, que suposava el 3-3, va arribar en el temps afegit. Quan semblava que el Lloret asseguraria un punt, una acció a pilota aturada del Sant Joan de Montcada, en un servei de falta penjat a l’àrea, va suposar el gol de la derrota lloretenca, per 3-4, obra de Sergi Moyano.

L’equip acaba la jornada en el desè lloc, amb 25 punts. La pròxima jornada, desplaçament al camp del Can Vidalet. Serà diumenge, a les 12.10 h.

CF Lloret: Tuscà, Aparicio, Cristian (Calvo, 46’), Nil (Roger, 46’), Puntí, Majó (Velis, 81’), Adrián (Romero, 46’), Riky, Sánchez, Gusmani (Bukary, 57’) i Peke

UE Sant Joan de Montcada: Medina, Bargues, Barry, Bassas (Fernández, 67’), Santiago (Gracia, 72’), López (Rojas, 55’), Martínez (Obispo, 67’), Navarro, Jiménez, Ruiz (Moyano, 67’) i Molina

Gols: 0-1 Molina (3’), 1-1 Gusmani (17’), 1-2 Molina (35’), 1-3 Molina (38’), 2-3 Peke (66’), 3-3 Peke (89’), 3-4 Moyano (89’)

Àrbitre: Nicu Cebanu. T.G.: als locals Nil, Aparicio i Velis, i als visitants López, Martínez, Bassas, Santiago, Moyano, Navarro, Fernández i Molina.

Incidències: Jornada 18 de la Primera Catalana. Camp Municipal d’Esports de Lloret de Mar.