dilluns, 26 de febrer del 2018

CF LLORET 1 - 1 CE BANYOLES

Fuetada d’Adrián Expósito per rescatar un punt

Empat del CF Lloret (1-1) en el derbi gironí de la jornada 22 de la Primera Catalana davant del CE Banyoles. Els homes d’Edu Urdiales, amb una millor versió que en les setmanes anteriors, va poder salvar un punt amb un gran gol d’Adrián Expósito (89’) després de veure’s per darrere en el marcador des del minut 80, en una diana del visitant Adrià Casanova.

Ser més intensos i augmentar la concentració en les primeres parts. Aquesta era la petició que feia Edu Urdiales després de la derrota de l’anterior jornada a Llagostera. L’objectiu es va complir i l’equip lloretenc va mostrar-se molt seriós i contundent en els primers 45 minuts de joc, tot i que sense disposar d’opcions massa clares per avançar-se. Si en el global del partit el Lloret hauria pogut merèixer més d’un punt, el cert és que va poder quedar-se amb les mans buides de nou. Un gol d’Adrián Expósito ho va evitar i va permetre mantenir la distància de tres punts respecte dels llocs de descens.

Durant el primer temps, el Lloret va comptar amb força presència a les immediacions de l’àrea del Banyoles, però sense portar massa perill. De fet, Martí Bartrina, porter visitant, va haver d’intervenir en poques ocasions. La més clara de la primera part va ser per Xavi Aparicio, que va rematar, sense sort, un refús a l’alçada del punt de penal. Més enllà d’aquesta acció, la resta d’intents, protagonitzats per Rubén Martínez “Peke”, Gusmani Sanneh i Josep Maria Majó no van trobar el camí dels tres pals. El Banyoles, per la seva part, va intentar crear perill amb sortides ràpides per banda. A la represa, moltes interrupcions del joc i els gols no van arribar fins al tram final. Els banyolins es van avançar en el minut 80 en una acció polèmica, en què el Lloret va demanar fora de joc, en una pilota a l’esquena de la defensa local en què Adrià Casanova va resoldre sol davant de Jordi Tuscà, amb una llarga conducció des del centre del camp. Quan el partit arribava al seu final, en el minut 89, Adrián Expósito, des de llarga distancia, va sorprendre Bartrina amb un potent xut que va acabar al fons de la porteria i que va permetre la igualada dels selvatans.

L’equip acaba la jornada en el dotzè lloc, amb 26 punts. El pròxim diumenge, partit al camp de la UE Castellar. Serà diumenge, a les 12.15 h.

CF Lloret: Tuscà, Aparicio, Nil, Roger, Puntí, Bukary, Majó (Cristian, 85’), Ivi (Romero, 68’), Sánchez (Velis, 68’), Gusmani (Adrián, 79’) i Peke

CE Banyoles: Bartrina, Rodríguez, Gallardo, Moreno, Sala (85’), Zoubai, Gispert (Baldeh, 46’), Tarifa (Barceló, 46’), Casanova, Guell i Massó (78’)

Gols: 0-1 Casanova (80’) i 1-1 Adrián (89’)

Àrbitre: Carrasco Baca. T.G.: als locals Ivi, Bukary i Puntí, i als visitants Guell, Tarifa, Massó i Zoubai

Incidències: Jornada 22 de la Primera Catalana. Camp Municipal d’Esports de Lloret de Mar.