dilluns, 12 de març del 2018

CF LLORET 1 - 2 UE VIC

Cruel desenllaç

El Club de Futbol Lloret va perdre per 1-2 davant de la UE Vic, en la jornada 24 de la Primera Catalana. L’equip d’Edu Urdiales va encaixar el gol de la derrota en el temps afegit, en un penal transformat per Carles Roca, després d’un partit seriós del conjunt lloretenc, que havia començat per darrere en el marcador des del minut 8, amb una diana del visitant Frederic Juanes, però que havia aconseguit empatar de manera momentània, en el 56’, per mitjà d’Albert Puntí.

Quan la dinàmica és negativa, el guió d’un partit sol tenir finals fatídics, com el d’aquest dissabte. En un duel competit en què, potser, el Lloret va merèixer més, un penal en el temps afegit va tornar a frenar l’equip, que segueix immers en la pitjor ratxa de resultats des de l’últim ascens a la Primera Catalana, amb només 1 punt dels últims 21 que s’han disputat. Ara, la situació es complica, ja que el descens es troba a només 1 punt de distància, en un duel en què hi ha fins a 6 equips implicats.

Un dels mals del Lloret en les darreres cites és el tram inicial dels partits, en què ha encaixat molts gols. Aquest passat dissabte, la història es va repetir i abans del minut 10 els lloretencs ja perdien. En el 8’, Frederic Juanes va recollir una pilota dins de l’àrea local i va superar Tuscà per posar el 0-1. Al llarg dels primers 45 minuts de joc, les ocasions van ser escasses tot i que el Lloret va poder marxar al descans, com a mínim, amb l’empat. Riky va desaprofitar un mà a mà amb el porter i Albert Puntí va estar desencertat en una acció d’estratègia. A la represa, millor versió dels d’Edu Urdiales, que van ser els dominadors i van gaudir d’oportunitats per donar la volta al resultat. Albert Puntí va ser l’autor de l’empat, en el minut 56, amb un gran gol des de llarga distància. El de Vidreres va engaltar la pilota, que va creuar l’àrea com un obús i va trobar el fons de la xarxa, sense que el porter vigatà pogués fer res. Els lloretencs van poder remuntar amb diferents accions, però hi va mancar encert. Quan semblava que tot acabaria en empat, una caiguda d’un jugador visitants dins de l’àrea va suposar un penal a favor del Vic. Carles Roca no va perdonar i va donar els tres punts al seu equip, davant de la indignació i protestes dels jugadors i aficionats del Lloret.

Amb aquesta derrota, l’equip és dotzè, amb 26 punts, a 1 de distància de la zona de descens. La pròxima jornada, desplaçament al camp de la Muntanyesa. Serà diumenge, a les 12.00 h.

CF Lloret: Tuscà; Aparicio, Nil, Poderoso, Puntí; Bukary (Sánchez, 77’), Roger, Majó, Riky; Velis (Adrián, 67’) i Peke

UE Vic: Reig, Busquets, Enrich, Taleb, Roca, Valls (Suárez, 80’), Juanes (Guijarro, 89’), Espina (Armengou, 63’), Sala, Moreno i Velasco

Gols: 0-1 Juanes (8’), 1-1 Puntí (56’) i 1-2 Roca (p.) (89’)

Àrbitre: Álvarez Molina. T.G.: als locals Puntí, Adrián, Aparicio, Nil, Riky, Tuscà i Peke, i als visitants Roca, Enrich, Valls, Armengou i Taleb.

Incidències: Jornada 24 de la Primera Catalana. Camp Municipal d’Esports de Lloret de Mar.