dilluns, 19 de març del 2018

CF MUNTANYESA 1 - 1 CF LLORET


La nova etapa de Batllosera comença amb un meritori empat

Empat (1-1) del CF Lloret a domicili davant del CF Muntanyesa, en la jornada 25 de la Primera Catalana. Els lloretencs, que es van avançar per mitjà de Xavi Aparicio (30’) i van poder ampliar l’avantatge en un llançament de penal que van desaprofitar, van marxar amb un important punt de Barcelona, després de la igualada del local David Bauli (56’) en el primer partit amb Albert Batllosera com a màxim responsable de la plantilla.

Tot i que el Lloret seguirà a un punt dels llocs de descens, l’empat aconseguit aquest passat diumenge a Barcelona ha deixat valoracions molt positives en la plantilla. Davant d’un dels millors equips de la Primera Catalana, els lloretencs van mostrar una versió molt seriosa i competitiva i, malgrat no aconseguir el triomf, les sensacions obtingudes conviden a l’optimisme. Ara, cal començar a sumar de tres en tres, en especial a casa. La classificació, a la part baixa, guanya en emoció i incertesa. Ara mateix, el Lloret és tretzè, en llocs de permanència, amb 27 punts. Just per sota, dos equips amb 26, el Júpiter, en zona de possible descens, i el Banyoles, en descens directe. Amb 25 punts, el Sant Cugat i el Cardedeu.

Les dimensions del terreny de joc van provocar que es veiés un joc molt directe per part dels dos equips. La primera ocasió va ser pel Lloret, en un xut de Peke que va marxar per damunt del travesser. Els lloretencs es van avançar en el minut 30, gràcies a un gol de Xavi Aparicio, que va recollir una pilota dins de l’àrea i no va perdonar. Poc després, els homes d’Albert Batllosera van poder fer el segon, en un penal assenyalat sobre el mateix Aparicio, que Riky no va poder transformar. Del 0-2 es va passar al que seria el definitiu 1-1, en el 36’. David Bauli va aprofitar una errada en la sortida de pilota i va superar Tuscà. A la segona part, joc molt intens per part dels dos equips. El Lloret va disposar de diferents opcions, en un xut al pal d’Adrián Expósito, una rematada de cap d’Aparicio i un intent d’Albert Puntí a la sortida d’un córner, però el marcador ja no es va moure.

L’equip baixa al tretzè lloc de la classificació, amb 27 punts. La pròxima jornada, el CF Lloret jugarà a casa davant del CE Sabadell “B”. Serà dissabte, a les 16.00 h.

CF Muntanyesa: Sánchez, Puigmacià (Traoré, 46’), Santos, Cazorla, Hernández, Ortiz, Gil (Sepúlveda, 65’), Nsue, Bauli (Jiménez, 79’), García i Alarcón

CF Lloret: Tuscà; Nil, Cristian, Poderoso, Puntí; Aparicio (Ivi, 79’), Majó (Sánchez, 89’), Roger, Riky (Romero, 89’); Adrián (Bukary, 71’) i Peke (Juanpi, 89’)

Gols: 0-1 Aparicio (30’) i 1-1 Bauli (36’)

Àrbitre: Mateo Moreno. T.G.: als locals Bauli, Gil i Santos, i als visitants Cristian, Riky i Poderoso.

Incidències: Jornada 25 de la Primera Catalana. Camp de Futbol Municipal de Nou Barris (Barcelona).