dilluns, 9 d’abril del 2018

CF LLORET 3 - 3 FC SANT CUGAT

Volien més

Empat (3-3) del CF Lloret davant del FC Sant Cugat, en la 27a jornada de la Primera Catalana. L’equip d’Albert Batllosera no en va fer prou amb els gols d’Adrián Expósito, que va firmar un doblet, i Riky Serralunga per certificar el segon triomf consecutiu i va acabar cedint l’empat en el tram final.

Només el temps dirà si aquest empat és bo o no ho és. El Lloret, que buscava encadenar la segona victòria seguida, després de superar en la passada jornada al Sabadell “B”, es va haver de conformar amb un punt davant d’un rival directe per la permanència. Tot i no ser el resultat esperat, els lloretencs es mantenen fora dels llocs de descens, després de les derrotes dels equips perseguidors. D’altra banda, i com a nota destacada, el partit va servir per recordar Esteve Grabulosa, conegut popularment com “Cholo”. Va ser entrenador i jugador del Club de Futbol Lloret i va faltar aquest passat divendres. En senyal de dol, es va guardar un minut de silenci.

El Sant Cugat va entrar al partit amb millor peu que no pas el Lloret, especialment durant els primers 30 minuts. En el minut 19, va arribar el 0-1, obra de Joel Fernández, que es va anticipar a la defensa en una centrada per banda. Els homes d’Albert Batllosera van reaccionar en el 30’, per mitjà d’Adrián Expósito, que va enviar al fons de la porteria un potent xut des de la frontal. El marcador al descans va ser d’empat a 1 i al resta de gols es van materialitzar a la represa. Molt d’hora, en el 52’, els rivals van tornar a trobar la porteria de Tuscà per fer l’1-2, obra de Naoufal, a la sortida d’un córner. Els lloretencs, de nou, van fer la igualada amb el segon de la tarda d’Adrián Expósito, després d’una pentinada de Rubén Martínez “Peke” (57’). Fins i tot, els locals van aconseguir la remuntada de manera momentània, amb el 3-2, en el minut 69. Riky va rematar al fons de la porteria una jugada personal d’Expósito. Però el Sant Cugat va tenir temps per dir la seva i fer el definitiu 3-3. Va ser en el 82, per mitjà de Joel Fernández, en un xut creuat.

L’equip acaba la jornada en el dotzè lloc, amb 31 punts. El pròxim diumenge, desplaçament al camp de La Jonquera. El partit començarà a les 17.00 h.

CF Lloret: Tuscà; Nil, Cristian, Poderoso, Puntí; Aparicio, Roger, Majó, Riky (Velis, 89’); Adrián (Bukary, 78’) i Peke

FC Sant Cugat: Beas, Caparrós, Samper (Molina, 74’), Lorente, Castro, Varón, Naoufal, Castellanos (Burgos, 52’), Peix (Roca, 58’), Chico i Fernández

Gols: 0-1 Fernández (19’), 1-1 Adrián (30’), 1-2 Naoufal (52’), 2-2 Adrián (57’), 3-2 Riky (69’) i 3-3 Fernández (82’)

Àrbitre: Alegre López. T.G.: als locals Majó i Aparicio i als visitants Fernández i Lorente.

Incidències: Jornada 27 de la Primera Catalana. Camp Municipal d’Esports de Lloret de Mar. Abans de començar, es va guardar un minut de silenci en memòria d’Esteve Grabulosa.