dilluns, 28 de maig del 2018

CF MOLLET 1 - 5 CF LLORET

De Mollet a Manlleu i de Manlleu al cel

El CF Lloret aconsegueix la permanència a la Primera Catalana en l’última jornada de lliga, gràcies a la victòria per 1-5 contra el Mollet i la derrota del Sabadell “B” a Manlleu (2-1). Els lloretencs, que arribaven a aquesta darrera cita en zona de descens, van fer els deures i van creure fins al final, esperant l’ensopegada d’algun dels rivals directes, per  a poder celebrar, finalment, la preuada salvació a la categoria.

Quan el col·legiat Carrasco Baca va assenyalar el final del partit a Mollet, encara quedaven uns 5 minuts a Manlleu per acabar. El Sabadell “B” empatava a 1 i el Lloret era equip de Segona Catalana. Tot això, amb l’afegit que el Sant Cugat guanyava el seu partit al camp del Júpiter, per 1-2. Els jugadors, cos tècnic i aficionats van experimentar tot un seguit de sensacions en qüestió de cinc minuts. Els companys de Ràdio Manlleu, amb la seva narració del partit, van ser els ulls de tots aquells que es van desplaçar des de Lloret de Mar fins a Mollet del Vallès amb l’esperança d’assolir una permanència que semblava utòpica. Però el futbol té aquestes coses, mai has de deixar de creure. En l’últim minut del partit, en el 95’, el Manlleu va fer el gol del triomf, que condemnava al conjunt sabadellenc i que provocava el deliri i la bogeria col·lectiva a la gespa del camp municipal Germans Gonzalvo. Jordi Valls i Riky, els dos capitans, van plorar d’emoció, i la resta els van acompanyar celebrant la notícia. També ho van fer els membres del cos tècnic, que van alliberar tot el patiment i la tensió de les darreres setmanes.

El partit contra el Mollet va tenir poca història. El conjunt lloretenc va ser molt superior, amb arribades constants a l’àrea defensada per Roger Garcia. El 0-1 es va fer esperar i va arribar en el 32’, en un xut de Riky, que va aprofitar un refús del porter rival en un xut de Josep Maria Majó. El segon, un minut després. Adrián Expósito, que va fer un hat trick i que ha acabat la temporada amb 12 gols, no va perdonar, amb un xut creuat dins de l’àrea. A la represa, Adrián va firmar dues dianes més, en els minuts 62 i 66. El cinquè, després del gol del local Marc Masip, va arribar per mitjà de Rubén Martínez “Peke” que, amb 19 gols, s’ha quedat a només 1 del màxim golejador de la categoria, Cristóbal León, de la Fundació Esportiva Grama.

El CF Lloret seguirà un any més a la Primera Catalana. Acaba el curs en el catorzè lloc, amb 40 punts.

CF Mollet: Garcia, Amanta, Kamassokho (Font, 46’), Corzo, Velasco, Castro, Sanz, Quijada (Sissoko, 46’), López (Masip, 48’), Gómez (Corzo, 55’) i Viale (Mullera, 62’)

CF Lloret: Tuscà, Aparicio, Nil, Poderoso, Puntí, Roger, Majó, Riky, Sánchez, Adrián i Peke

Gols: 0-1 Riky (32’), 0-2 Adrián (33’), 0-3 Adrián (62’), 0-4 Adrián (66’), 1-4 Masip (72’) i 1-5 Peke (81’)

Àrbitre: Carrasco Baca. T.G.: als locals Sanz i Viale, i als visitants Nil, Puntí i Riky.

Incidències: Jornada 34 de la Primera Catalana. Camp de Futbol Municipal Germans Gonzalvo.