dilluns, 11 de juny del 2018

ACTUALITAT



Óscar Prieto seguirà formant part del cos tècnic



Albert Batllosera comptarà, de nou, amb Óscar Prieto com a segon entrenador, després que aquest hagi acceptat l’oferta de renovació. El vidrerenc, de 42 anys, va arribar en el tram final del passat curs, després de la marxa d’Edu Urdiales. El seu treball conjunt amb Batllosera ha estat un dels components clau per assolir la permanència a la Primera Catalana.

Óscar Prieto compta amb una llarga trajectòria i experiència a les banquetes. En els darrers anys, ha estat entrenador de la Vidrerenca, el Can Gibert i el Bescanó de la Segona Catalana. A més, la passada temporada, va ser el segon entrenador del Palamós de la Tercera Divisió. Prieto explica que “l’opció de renovar amb el Lloret sempre ha estat de les primeres, pel bon tracte que he rebut i per l’amistat que m’uneix amb l’Albert Batllosera Començar un nou projecte amb una persona amb la qual veig el futbol de la mateixa manera, era un al·licient”.


Àlex Bertran també continuarà com a preparador físic



No és l’única continuïtat en el cos tècnic del Primer Equip. L’entitat comptarà, un any més, amb Àlex Bertran, que serà, per segona temporada, el preparador físic. El lloretenc, de 35 anys, va ser jugador i capità de la primera plantilla al llarg de nou temporades.