dilluns, 6 d’agost del 2007

CF LLORET - CE Mataró (0-0)

El CF Lloret empata en el seu tercer amistòs de pretemporada davant el CE Mataró.

El marcador inicial de 0-0 ha estat present fins al final del partit sense que cap dels dos equips hagi pogut fer res per evitar-ho.

Durant la primera part, el Lloret, amb Diego com a màxima referència atacant assistit a la perfecció per Kiko i Batllosera, ha pogut trencar l'empat en diverses ocasions, però la sort no ha estat de part dels nostres.

A la segona part ha estat el Mataró qui ha agafat el pes del partit i ha intentat posar el marcador de part seva, mentre el Lloret sortia amb molta velocitat al contraatac.

El Lloret, però, ha donat una bona imatge davant l'afició malgrat aquest empat sense gols.

El proper compromís serà el dissabte vinent a les 19:30 al Camp Municipal d'Esports davant la UE Calonge.