dilluns, 13 d’agost del 2007

CF LLORET - Tordera CF (4-2)

Nova victoria del CF Lloret al Municipal per 4-2 davant el Tordera CF de la Segona Territorial, amb gols de Marc (des del punt de penal), de Dani (per dos cops) i de Juanjo.

La primera part no ha estat massa bona. Als poc minuts de l'inici, una caiguda de Diego dins de l'àrea rival ha significat el penal favorable als nostres que Marc, com ja ho va fer davant la AD Ca la Guidó i la UE Calonge, s'ha encarregat de transformar per pujar el 1-0 al marcador.

Més tard, el Tordera CF ha fet dos gols, un d'ells de falta, que han posat el marcador en contra dels interessos lloretencs.

A la segona part, però, s'ha vist un millor futbol i el Lloret ha donat la volta al partit amb tres gols.

Primer Dani, engaltant un bon centre des de la banda dreta, ha posat l'empat, i poc més tard, en una acció de rebuig dins l'àrea ha col·locat el momentani 3-2. L'últim gol ha estat obra de Juanjo, qui en els últims instants de partit ha creuat la pilota i ha aconseguit un bon gol per tancar el match amb un 4-2.

D'aquesta manera, els de 'Fede' Domínguez, han aconseguit la tercera victoria de la pretemporada, la segona a casa.