diumenge, 28 d’octubre del 2007

CF LLORET - BELLAVISTA MILAN (3-2)

Nova victòria del CF Lloret al Camp Municipal d'Esports per 3-2 davant el Bellavista Milan. Els gols locals els han fet Dani Cuerva i 'Peke' per dos cops, mentre que els gols visitants han estat obra de León i Marcial.

Ja en tenim 3 més! Aques matí, al Municipal, els de 'Fede' Domínguez han fet un gran partit on hi ha hagut de tot; gols, polémica, un penal, una expulsió... En definitiva un bon partit de futbol que tot i que ha començat un mica lent, poc a poc ha anat agafant ritme. L'home que va donar la victòria la setmana pasada a Berga, 'Peke', ha set un dels millors del match i ha estat present a totes les jugades dels gols. Al minut 25, una pasada de la mort del mateix 'Peke' l'ha rematat a gol un atent Dani Cuerva. Semblava que el Lloret tenia el partit a les seves mans quan al minut 40, després d'una jugada dins l'àrea, el visitant León ha posat l'empat al marcador. Poc ha durat l'alegria a la banqueta del Bellavista, ja que 1 minut després, 'Peke', davant el porter Jordi, ha tornat a posar per davant al Lloret. Amb el 2-1 al marcador s'ha arribat al temps de descans.
Per a la segona part un canvi: ha entrat Petete en substitució de David. La repressa ha seguit la mateixa tónica de la primera meitat, tot i que hi ha hagut més tensió per part dels dos equips. El Lloret ha continuat buscant porta però qui ha tornat a empatar el partit ha estat el Bellavista. Abans, però, s'han porduït els canvis de Kiko i Èric en substitució d'Àlex Bertran i Dani Cuerva. El gol visitant, doncs, l'ha fet Marcial al minut 70, gracies a un llençament de falta directe, davant el qual Toni no ha pogut fer res. Els homes de 'Fede' no han abaixat el cap i han disfrutat de diverses ocasions que el proter rival s'ha encarregat de resoldre a la perfecció. A falta de 4 minuts pel final, una internada de l'omnipresent 'Peke' ha servit per provocar el penal de la victòria, que ha llençat i transformat el mateix 'Peke' i que a punt ha estat d'aturar el porter Jordi. Sense temps per la reacció, el Bellavista ha buscat l'empat amb més cor que ideies, però no ha pogut desfer la defensa lloretenca. Després de l'entrada al camp de Martí i Marc s'ha arribat al final del partit.

El próxim compromís serà davant el CE Vilassar de Dalt. A per ells!

CF Lloret: Toni; Jordi Valls, Poderoso, George, Manel; David, Saúl; Marcos, Àlex Bertran; 'Peke' i Dani Cuerva
També han jugat: Petete, Kiko, Èric, Martí i Marc
Suplents: Jose (p. s.) i Dani Gómez

Bellavista Milan: Jordi; Abellan, Rosas, Romo, Fito; Rojas, Jose Luis; Idri, León; Èric i Marcial
També han jugat: Teruel, Ezequiel, Rubén i Raúl
Suplents: Juanjo (p. s.), Sebas i Xavi

Gols: 1-0 Dani Cuerva (1-0), 1-1 León (40'), 2-1 'Peke' (41'), 2-2 Marcial (70') i 3-2 'Peke' (86')

Àrbitre: Molina Fernández (regular). Ha mostrat targeta groga als locals Àlex Bertran, Saúl i Poderoso, i als visitants Idri i Rojas, el qual ha acabat expulsat.