divendres, 9 de novembre del 2007

CAMPUS I CURS D'ENTRENADORS COREANS A LLORET DE MAR

El CF Lloret va jugar ahir un partit amistós davant una selecció d'entrenadors de la Federació Coreana de Futbol.

Aquest match ve donat per la realització del campus que acull Lloret de Mar durant aquest mes de novembre, i que va destinat a entrenadors i nens coreans.

L'esdeveniment va a càrrec de l'empresa Campus Internacional Santor, especialista en l'organització de projectes relacionats amb el futbol formatiu.

El curs compta amb la direcció de Laureano Ruiz, exentrenador del FC Barcelona i considerat un mite a Corea del Sud. Com a coodirector hi ha Antonio Sánchez, director tècnic de diferents organitzacions de formació esportiva, com per exemple el Campus Hristo Stoichkov, que va tenir lloc a Lloret de Mar durant el passat mes d'agost.

Hi són presents 25 entrenadors, molts d'ells jugadors en actiu de les diferents lligues coreanes.

L'objectiu és que aquests aprenguin el mètode de treball que Laureano Ruiz ha creat en més de 55 anys d'experiència dins el món del futbol.

També hi participen 30 nens de menys d'11 anys que, a més d'entrenar pels matins, disputen partits contra equips del planter del CF Lloret, el RCD Espanyol, el FC Barcelona i el CF Hristo Stoichkov.

Els participants s'allotgen a l'hotel Don Juan.

Si els entrenaments es realitzen al matí al Camp Municipal d'Esports, les xerrades tècniques es fan a la tarda al mateix hotel Don Juan.

Aquest campus, que es va iniciar el passat dia 2 de novembre, finalitzarà el dia 16 d'aquest mes.