dimarts, 12 de febrer del 2008

CF PARETS - CF LLORET (2-4)

El CF Lloret va guanyar 2-4 al CF Parets i, d'aquesta manera, va tornar a sumar 3 punts fora de casa després de tretze jornades sense sense fer-ho.

És una informació que ampliem gràcies al diari EL 9 ESPORTIU DE CATALUNYA:

El Lloret trenca la dinàmica i sorprèn el Parets a domicili.
Kiko, immens, va participar activament en els quatre gols.
Després de tres jornades sense conèixer la victòria, el Lloret es va refer, amb escreix, amb una victòria excel·lent al camp del Parets, a qui iguala a punts en la classificació, per un contundent 2-4.
Els homes de 'Fede' Domínguez van canviar el sistema tàctic que havien desenvolupat en els desplaçaments i, amb un joc més ofensiu, van fer anar de corcoll la defensa local. Kiko es va eregir en el gran heroi d'ahir, ja que a banda de l'1-2 que va marcar (45'), després d'una oportunitat claríssima dels locals que hauria pogut canviar el matx, de les seves botes van sortir les tres assistències de gol que van permetre els lloretencs fer un pòquer de gols en un camp molt complicat. Marcos va ser el complement ideal de Kiko, amb dos gols, l'últim amb el 2-3 en el marcador i el Parets buscant el gol de l'empat.
La setmana vinent els lloretencs rebran la visita del líder, l'Olesa.

CF Parets: Juan; Guiu, Jorge, Jaume, Jonathan; Pol, Juan Carlos, Quim, Xavier; Carreño i Alexis
També van jugar: Miguel Ángel, Santi i Ferran

CF Lloret: Toni; Poderoso, Héctor, George, Manel; Petete, Oriol, Kiko, Saül; Albert Marcos i 'Peke'
També van jugar: Jordi Valls, Àlex Bertran, Martí i Marc Soler

Gols: 0-1 Albert Marcos (15'), 1-1 Alexis (28'), 1-2 Kiko (45'), 1-3 'Peke' (53'), 2-3 Quim (65') i 2-4 Albert Marcos (74')

Àrbitre: Muñoz Mont. Va amonestar Jaume i Carreño del Parets, i Petete, Kiko i Saül del Lloret. A més, va expulsar per doble amonestació el visitant Poderoso (60') i el visitant Jorge (74').

L'home del partit: Kiko. Va fer un gol i va participar en els altres tres.