diumenge, 10 d’agost del 2008

CF LLORET - PALAMÓS CF (1-2)

Tercera derrota del CF Lloret. Aquesta vegada, el rival va ser el Palamós de la Tercera Divisió, que va sortir del Camp Municipal d'Esports amb un resultat favorable d'1-2. Els de Jaume Bosch, tot i que van plantar cara, no van poder frenar el conjunt baix-empordanès, que es va mostrar molt superior.

Una bona jugada per part dels visitants va servir perque Nacho Garzón es quedés sol davant Valero i innaugurés el marcador quan només havien passat 7 minuts de l'inici del partit. El segon gol del Palamós va arribar al quart d'hora de la repressa, amb un potent xut de Ferran Corredor des de la frontal de l'àrea. El Lloret, però, va escurçar distàncies mitjançant una rematada de cap de Rubén Ortega.

El conjunt palamosí va imposar una marxa més que l'equip lloretenc i va deixar un millor nivell de joc que equips de més categoria com el Girona o el Terrassa.

El proper cap de setmana, el Lloret jugarà dos partits: dissabte, fora, davant els juvenils del RCD Espanyol i diumenge, a casa, contra els juvenils del Girona. Tots dos equips pertanyen a la divisió d'honor.

CF Lloret: Valero; Jordi Valls, Sergio, Héctor, Rafi; Colomà, Edu, Edgar, Mohamed; Puchi i Antonio
També van jugar: Rubén Ortega, Marc Soler, Manel Pujadas, Alejandro, Santi, Alberto, Alfonso, Juanma, Dani, Quique i Tato (p. s.)

Palamós CF: Montero; Deu, Giró, Elías, Peti; Carmelo, Álvaro, Vichu, Pinilla; Nacho Garzón i Jaume Duran
També van jugar: Bayona (p. s.), Gallardo, Ferran Corredor, Diego, Fran, Mingoronce, Maese i Teixidó

Gols: 0-1 Nacho Garzón (7'), 0-2 Ferran Corredor (60') i 1-2 Rubén Ortega (76')

Àrbitre: Rigau García (correcte). No va mostrar cap targeta.

L'home del partit: Carmelo (Palamós CF)

El millor del Lloret: Héctor Hermoso