diumenge, 31 d’agost del 2008

CF LLORET - PERALADA CF (4-0)

Victòria del CF Lloret davant el Peralada de la Primera Catalana per un resultat de 4-0. Els de Jaume Bosch, que s'enfrontaven un equip de major categoria, van mostrar un bon nivell de joc i van donar poques opcions al conjunt rival, que tot i així va portar perill a l'àrea del porter Valera.

A la primera meitat, el conjunt lloretenc va ser el clar dominador del joc i mitjançant Peque, que sembla que tornarà a ser aquell home clau de la temporada pasada, es va avançar al marcador. El primer gol va arribar al minut 33 en una jugada en que Peque va resoldre a la perfecció davant el porter Padern. Al 44', de nou Peque, aquesta vegada de falta directa, va tornar a enviar la pilota al fons de la xarxa. Al temps afegit del primer acte, Pitu, en pròpia porta, va pujar el 3-0 a l'electrónic. A la repressa va seguir la mateixa tónica, encara que el Peralada va buscar la porteria amb més intensitat que a la primera part. Tot i així, la pilota era del Lloret. El 4-0 definitiu el va fer Álvaro, de cap, a la sortida d'un córner servit per Fabio.

Aquesta tarda, a les 20:00, el CF Lloret jugarà un altre partit de preparació. Serà davant el CE Aro i es podrà seguir des del Camp Municipal d'Esports de Lloret de Mar.

CF Lloret: Valera; Jordi Valls, Álvaro, Rubén, Manel Pujadas; Petete, Héctor Cuenca, Edgar, Peque; Edu i Ricki
També van jugar: Dani, Fabio, Puchi, Santi, Salva, Joan Babí i Antonio Rivera

Peralada CF: Padern; Alforcea, Mate, Oronzo, Pitu; Troyano, Tomàs, Ferri, Pol; Parés i Bermúdez
També van jugar: Sergio (p. s.), Cristian, Borja, Tibi i Carlos

Gols: 1-0 Peque (33'), 2-0 Peque (44'), 3-0 Pitu (p. p.) (45') i 4-0 Álvaro (79')

Àrbitre: Escalera Aguilar (regular). T.V.: pels locals Petete i Fabio, i els visitants Alforcea, Pol i Oronzo.

L'home del partit: Peque (CF Lloret)