diumenge, 28 de setembre del 2008

CF LLORET - UE VIC (1-3)

Derrota del CF Lloret davant la UE Vic per 1-3. El solitari gol lloretenc l'ha marcat Fabio, però Puigdesens, en dues ocasions, i Mario han donat la victòria als visitants.

Partit difícil, en un principi, el que havia d'afrontar el Lloret davant el Vic, però no ha estat així, tot i la derrota. Els de Jaume Bosch, sobretot a la primera part, han estat els dominadors del joc però les errades en defensa han condemnat l'equip. Després d'un primer acte on el Lloret ha anul·lat al seu rival, ha arribat un segon temps que ha començat de la millor manera pels locals, amb un bon gol de Fabio. Amb l'1-0 a favor, els de Bosch han seguit buscant l'àrea rival sense massa sort. L'empat, malauradament, ha arribat en una jugada a pilota aturada que el davanter Puigdesens ha enviat al fons de la xarxa, després d'una mala sortida del porter Albert Valera. Un quart d'hora més tard (75'), el Vic ha donat la volta al marcador per mitjà de Mario, que ha aprofitat un nou regal, fruit d'una errada en cadena de la defensa lloretenca. Durant els últims minuts, amb el Lloret buscant l'empat, ha arribat l'1-3, obra de Puigdesens, al llançament d'un innecesari penal comés per Jorge Garro, que ha acabat expulsat.

El proper partit serà diumenge a la tarda al camp de la UE Canovelles.

CF Lloret: Valera; Joan Babí, Rubén, Héctor, Manel Pujadas; Alberto, Jorge Garro, Edgar, Fabio; Peque i Riky
També han jugat: Dani, Antonio, Héctor Cuenca i Álvaro

UE Vic: Tarrés; Ramón, Bellús, Toni Espiñeira, Marcel; Suso, Miki Espiñeira, Fox, Vaqué; Mario i Puigdesens
També han jugat: Edu Torra, Sach, Rodri, Casas i Ernest

Gols: 1-0 Fabio (49'), 1-1 Puigdesens (60'), 1-2 Mario (75') i 1-3 Puigdesens (p.) (91')

Àrbitre: Sánchez Valera. T.G.: Pel Lloret Edgar i Héctor Cuenca, i pel Vic Suso, Marcel, Edu Torra i Ramón. T.V.: Al local Jorge Garro per doble amonestació.