divendres, 12 de setembre del 2008

COMENÇA LA LLIGA

El CF Lloret ha començat el compte enrere per donar el tret de sortida a la que serà la segona temporada consecutiva a la Regional Preferent. Diumenge, a les 12 del migdia, es jugarà el primer partit davant el CE Sant Hilari al Camp Municipal d'Esports.

Arriven els partits oficials després d'una pretemporada que des del cos técnic es valora com a "molt positiva i molt bona" on el Lloret ha jugat davant equips d'alt nivell com Girona, Terrassa, Palamós i Peralada, entre d'altres. L'entrenador, Jaume Bosch, es mostra satisfet amb el rendiment de la plantilla i assegura que s'ha aconseguit fer "un bon bloc i un bon equip".

En referència al primer partit de lliga, Bosch ha dit que aquest es presenta amb "moltes incógnites i molts dubtes", doncs un partit de competició representa "una presió i una tensió diferent pel futbolista". També ha dit que confia en l'equip i veu a tothom preparat per rendir a un bon nivell.

En el primer onze titular de la temporada no hi seran presents dos homes de banda com Àlex Bertran, que continua amb la recuperació de la ruptura fibrilar del múscul de l'abductor, i Jordi Valls, que va caure lesionat en l'últim partit de pretemporada davant l'EF Gironès Sàbat. Malgrat aquestes importants baixes, el técnic lloretenc alinearà a un equip "de garanties per fer un bon inici de lliga".

Aquest nou Lloret consta d'una plantilla on la majoria són jugadors que viuen a Lloret i han pasat per la cantera del club, per aquest fet, l'entrenador anima a tothom a "donar suport a l'equip" el proper diumenge. És un Lloret molt diferent al de l'anterior etapa de Jaume Bosch, que parla de molts canvis en l'entitat: "la categoria de l'equip i els jugadors", a més de la seva experència a les banquetes.

A banda del primer equip, Bosch fa les funcions de coordinador d'equips del futbol base. Afirma tenir "molt bones sensacions per aquesta temporada". "Assolir l'ascens a Segona Territorial per part de l'amateur; mantenir el juvenil 'A' a Preferent, intentant que el 'B' o el 'C' aconsegueixi una plaça a Primera Divisió; que el cadet 'A' recuperi la categoria perduda; continuar amb l'infantil 'A' en les posicions altes de la classificació; i aspirar, amb l'aleví 'A', a les posicions d'ascens a Preferent" són els objectius per aquest any. Mentre que en futbol 7, la fita és continuar sent "un dels equips punters tant en benjamins com en pre-benjamis" a més de continuar "formant jugadors per tal que siguin bons futbolistes i bones persones".