dilluns, 20 d’octubre del 2008

CF LLORET - CE VILASSAR DALT (0-0)

El CF Lloret va jugar diumenge un nou partit de lliga. Va ser davant el CE Vilassar de Dalt i el resultat va ser d'empat a cero.

Els de Jaume Bosch van oferir una millor imatge respecte la de jornades anteriors. L'equip lloretenc, amb una alineació de garanties, va posar en dificultats l'equip rival però, una vegada més, l'encert de cara a porta i la sort hi van ser absents. El conjunt visitant, per la seva part, també va fer un bon partit i va arribar amb perill a l'àrea d'un Oriol Perera que va estar molt segur. I es que va ser un partit on els porters van tenir un gran protagonisme a causa de les moltes ocasions de gol que es van produir. Cap d'elles, però, va trobar porta, fora dels tres gols anul·lats per fora de joc, al Vilassar de Dalt.
El partit va finalitzar amb dues expulsions, una per a cada equip. La del Lloret va ser per Manel Pujadas i la del Vilassar per Prieto. Aquestes expulsions i diverses decisiones de l'àrbitre Pascual Oliva van provocar que els últims minuts del matx fossin molt tensos.

La propera jornada portarà els homes de Jaume Bosch al camp del Granollers, on buscaran la primera victòria de la temporada. El Lloret continua a la part baixa de la classificació amb només 2 punts.

CF Lloret: Oriol Perera; Sergi, Rubén Ortega, Héctor, Manel Pujadas; Petete, Alberto, Edgar, Edu; Nico i Peque
També van jugar: Àlex Bertran, Ricki, Antonio i Marc Soler

CE Vilassar Dalt: Cristian; Rueda, De la Cruz, Monti, Emilio; Prieto, Llorente, Edgar, Hanza; Santos i Busto
També van jugar: Carlos, Demetrio, Aitor i Palenco

Àrbitre: Pascual Oliva. T.G.: Pel Lloret Oriol Perera i Alberto, i pel Vilassar Busto, Llorente, Aitor i Monti. T.V.: Amb vermella directa el visitant Prieto (90') i el local Manel Pujadas (93')