diumenge, 26 d’abril del 2009

CF MOLLET - CF LLORET (3-1)

Nova derrota del CF Lloret, aquesta vegada al camp del CF Mollet, per un resultat de 3-1. Els gols locals han estat obra de Rodríguez, Carricondo i Casto, i l’autor del gol lloretenc ha estat Antonio Rivera.

Partit amb dues parts molt diferenciades el que s’ha pogut veure aquest migdia a Mollet entre dos equips que presenten situacions molt distanciades. Mentre els vallesans es troben en una situació còmode en la lliga amb 46 punts i amb alguna petita opció d’assolir l’ascens, els selvatans es troben immers en la lluita per no perdre la categoria. La permanència pel Lloret cada vegada resulta més complicada d’assolir i és que només queden cinc partits i els homes de Jaume Bosch continuen en zona de descens. Ja no hi ha marge d’error.

El partit, a Mollet, ha començat amb un clar domini local, tot i que sense massa clarividència en les seves jugades d’atac. De fet, el Mollet ha marxat al descans amb un 2-0 favorable fruit de l’encert en les dues úniques ocasions clares que ha tingut. El primer gol ha estat obra de Rodríguez, quan només passaven deu minuts de joc, i, passada la mitja hora, Carricondo ha estat l’encarregat de pujar el 2-0 momentani a l’electrònic. A la segona meitat la dinàmica ha canviat i la pilota a passat a ser pels lloretencs, que han sabut pressionar el conjunt rival, que pràcticament ha renunciat a l’atac i s’ha dedicat a defensar el resultat amb les dents. Al minuto 68, Antonio Rivera ha aprofitat una pentinada de Manolo per enviar la pilota al fons de la xarxa local. Els nervis han arribat al cos dels jugadors del Mollet i el Lloret ha pogut empatar el partit. A les darreries de l’encontre, però, un errada defensiva dels visitants l’ha aprofitat Casto, que acabava d’entrar, per sentenciar el partit amb el 3-1 definitiu.

CF Mollet: Marc, Fortuny, García, Jordi, Carrasco, Plana, Carricondo (Fernández, 87’), Sánchez (Muñoz, 90’), Rodríguez (Camacho, 48’), Martínez (Manzano, 75’) i Macedo (Casto, 84’)

CF Lloret: Serafín, Babí (Dani, 45’), Garro, Marc Soler, Àlex Bertran (Edú, 70’), Cuenca, Edgar, Manel Pujadas, Manolo, Riki i Jordi Luna (Antonio, 45’)

Gols: 1-0 Rodríguez (10’), 2-0 Carricondo (36’), 2-1 Antonio (68’) i 3-1 Casto (86’)

Àrbitre: Antonio Montes. T.G.: Manzano pel Mollet, i Àlex Bertran, Manel Pujadas, Manolo i Jordi Luna pel Lloret. T.V.: expulsat el visitant Cuenca per doble amonestació (60’).