diumenge, 24 de maig del 2009

CF RIPOLLET - CF LLORET (5-1)

El Lloret jugarà a la Primera Regional la temporada vinent. Ara ja és matemàtic, després de la contundent derrota de l'equip lloretenc al camp del CF Ripollet per un resultat de 5-1, i les victòries de Sant Hilari i Sant Feliu Sasserra, que deixen l'equip a 4 punts de la salvació quan només en queden 3 per jugar-se.

Ha estat un partit amb molt poca història, el que s’ha jugat aquest migdia al camp del Ripollet entre dos equips amb situacions molt llunyanes, massa. Mentre els vallesans buscaven una victòria per arribar a la darrera jornada amb opcions d’ascens a Primera Catalana, els selvatans buscaven tres punts vitals que s’han quedat en el camí.

A la primera part, dues ràpides accions del Ripollet han deixat el partit força de cara pels locals, que abans del quart d’hora de joc ja guanyaven per un resultat de 2-0. Els gols han estat obra de Tirado, primer (10’) i d’Aguilera, dos minuts més tard. El Lloret només ha tingut opcions de retallar distàncies en el tram final de la primera meitat i ho ha fet per mitjà del jove Ricard. A la represa, però, un penal transformat per Mayoral ha deixat el partit sentenciat i ha noquejat el conjunt visitant, que encara ha rebut dos gols més. El 4-1 ha arribat gràcies a García (54’) i el definitiu 5-1 ha estat d’Aguilera (75’), autor de dos gols. Abans del final, el Lloret s’ha quedat amb un home menys per l’expulsió d’Antonio Rivera.

La darrera jornada d’aquesta Regional Preferent enfrontarà el Lloret davant l’Olímpic Can Fatjó, un partit de tràmit en territori lloretenc, i portarà el Ripollet al camp del Vilassar de Dalt.

CF Ripollet: Reyes, Tirado, Bermejo (Gonález, 57’), Sanz, Marc, Mayoral, García (Adrian, 61’), Agustín (Campana, 85’), Aguilera (William, 66’), Chema i Ruiz (Pol, 46’)

CF Lloret: Serafín, Jordi Valls (Inal, 46’), Garro, Manel Pujadas, Marc Soler, Edú (Àlex Bertran, 43’), Edgar (Cuenca, 32’), Ricard, Manolo (Antonio, 67’), Riki (Marcos, 67’) i Mancheño

Gols: 1-0 Tirado (10’), 2-0 Aguilera (12’), 2-1 Ricard (45’), 3-1 Mayoral (p.) (48’), 4-1 García (54’) i 5-1 Aguilera (75’)

Àrbitre: Sánchez, Galera. T.G.: els visitants Garro, Marc Soler, Ricard i Manolo, pels locals cap. T.V.: expulsat el lloretenc Antonio per vermella directa (85’).