dimarts, 25 d’agost del 2009

ACTUALITAT CF LLORET 2009/2010

Josep Valls: "el treball està assegurat"

El Club de Futbol Lloret continua endavant amb la seva pretemporada. Fins al moment, ha disputat un total de tres partits amistosos i dos triangulars. El balanç de resultats és de 5 victòries, 1 empat i 1 derrota.

La imatge de l’equip és bona i, poc a poc, es va notant la mà de l’entrenador, Lluís Ponsdomènech. A més, els nous fitxatges comencen a funcionar, sobretot en el cas del porter Jaume Prado, que cada cop dóna més seguretat a la defensa, i del davanter Edu Urdiales, que ja és el pitxitxi de la pretemporada amb 6 gols. Des de la directiva, la satisfacció amb aquestes dues contractacions és màxima i desperten molt bones sensacions. Paraules del president del club, Josep Valls: “Són jugadors contrastats dins el món del futbol. Tots dos han arribat a jugar a Tercera Divisió. En Jaume Prado, fins i tot, ha format part d’un equip de Segona Divisió A, això vol dir que ha estat competint a un gran nivell. L’Edu Urdiales també ha rendit sempre a un bon nivell, fent molts gols, i estem segurs que aquí ho continuarà fent”.

A més de Prado i Urdiales, des del club s’han fet dos fitxatges més: els de Jose Chávez i Jordi Riera. A aquests s’hi ha d’afegir un darrer nom. Es tracta del jove Albert Puntí, jugador de banda esquerra, la posició on, ara per ara, més proves s’hi estan fent.

En un principi, no hi ha prevista l’arribada de cap altre jugador, ja que des del club es vol apostar per les joves promeses del planter. “Confiem molt en l’equip ‘B’ que tenim, que malauradament està jugant a la Tercera Territorial. Aquest any creiem que hi ha un millor conjunt i tenim l’esperança de pujar a la Segona Territorial, una categoria més adient i que ajudarà a servir de pont d’accés al primer equip per tots aquells jugadors del Juvenil de Preferent. Per tant, les incorporacions que hi hagi en el primer equip, sense descartar que hi pugui haver cap altre fitxatge, que no està previst, seran les d’aquests joves jugadors que han de ser el futur de l’equip”, afirma Valls.

Espera una temporada molt dura i on assolir l’objectiu de tornar a la Regional Preferent es preveu difícil, ja que els equips de la categoria s’estan reforçant cada cop més, en especial el Figueres i el Bescanó. Josep Valls, però, confia en que el Lloret lluitarà fins el final per tornar al lloc on es mereix. Assegura, però, que el treball serà l’única solució per tal de no caure en els errors del passat, un errors que van portar el Lloret a baixar a la Primera Regional. “S’ha de treballar i tenir encert amb les incorporacions. Pensem que el Lloret té millor equip que l’any passat, gràcies a les baixes i els fitxatges que s’han donat i a la gent de la casa. Ara, només queda treballar. Això ens ho garanteix la incorporació d’un tècnic jove però experimentat que vol assolir el seu repte i, pel que hem vist, el treball està assegurat” explica Josep Valls.

Les proves continuen i, tot i que la plantilla definitiva encara no és oficial, ja es comencen a desvetllar algunes incògnites. El Lloret ja ha començat el compte enrere. Recordem que la competició s’iniciarà el dia 13 de setembre, en el partit que enfrontarà el Lloret davant l’Unió Esportiva Caldes de Malavella.