divendres, 7 d’agost del 2009

CF LLORET - WESTERD ATHLETIC (6-1)

Edu Urdiales, protagonista amb un hat trick

Primer partit de pretemporada i primera victòria del nou Lloret de Lluís Ponsdomènech. Va ser dijous davant el conjunt nord-americà del Westerd Athletic per un contundent resultat de 6-1 amb gols de Manolo, Salva, Cristian Cuerva i tres d’Edu Urdiales.

El Lloret va salvar amb autoritat un partit sense massa complicacions. Els americans del Westerd només van presentar dificultats durant la primera meitat, que va finalitzar amb un marcador d’empat (1-1). L’1-0 favorable al Lloret va ser obra de Manolo, amb un gran gol des de la frontal de l’àrea. El conjunt rival, però, va aconseguir col·locar l’empat abans del descans quan un dels davanters americans va plantar-se sol davant Jaume Prado, que va tenir una bona actuació al llarg de la nit. A la represa només hi va haver un equip sobre la gespa, el Lloret, i un protagonista destacat, Edu Urdiales. El reforç d’aquesta temporada per la davantera es va estrenar amb un hat trick, ja que va ser l’autor de tres gols: el 2-1, el 5-1 i el 6-1. Entre mig, els joves Salva i Cristian Cuerva van fer els altres dos gols. Aquest últim, Cristian Cuerva, va ser un dels jugadors que han finalitzat l’etapa de juvenils més destacats del partit.

Un dels atractius del matx era conèixer el primer onze de Lluís Ponsdomènech. El nou entrenador va alinear Jaume Prado a la porteria; una defensa de 4 amb Jordi Valls, Sergi, Marc Soler i Rafi Llinàs; un doble pivot al mig del camp per Chavez i Jorge Garro; la banda dreta per Alberto, la banda esquerra per Jordi Riera; i la parella atacant va ser la formada per Antonio Rivera i Manolo. Aquesta ha estat només la primera prova. El cos tècnic està decidint quina serà la plantilla definitiva i Lluís Ponsdomènech vol donar minuts a tothom.

El proper partit es jugarà dimecres dia 12 al camp del Club Esportiu Aro.