diumenge, 16 d’agost del 2009

TORNEIG SELVA MARÍTIMA

Bona imatge per tan poc premi

El Lloret no va poder emportar-se el triangular Selva Maritima i va acabar com a tercer classificat del torneig que, enguany, es va disputar al camp del CD Blanes. Els de Ponsdomènech van caure per la mínima (1-0) davant l’AE Tossa i van empatar (0-0) contra l’equip amfitrió. El primer partit del torneig, però, el van jugar el Blanes i el Tossa amb victòria dels blanencs per 1-0. Acte seguit, va entrar en escena el Lloret.

El primer partit es va jugar davant el Tossa i un penal en contra va suposar la derrota del conjunt lloretenc. Tot i el marcador, l’equip va tenir tot un seguit d’oportunitats de gol que van poder donar l’empat i, fins i tot, la victòria. Un cop finalitzat l’encontre, es va realitzar una tanda de penals per tal que no es produís un hipotètic triple empat entre els participants. El guanyador va ser el Lloret per 1-3 amb gols de Jorge Garro, Diego Zamora i Edu Urdiales. La tanda de penals, però, finalment va ser anecdòtica.

L’últim partit va enfrontar el Lloret i el Blanes i el resultat va ser d’empat sense gols. Els de Ponsdomènech van plantejar un encontre molt seriós i en gran part del temps van ser superiors al seu rival. Oportunitats de gol per part d’Urdiales, Zamora o Manolo van poder decantar la balança pel Lloret però no hi va haver fortuna de cara a porta.