dijous, 10 de setembre del 2009

ACTUALITAT CF LLORET 2009/2010

L'hora de la veritat

El CF Lloret inicia el campionat de lliga, aquest diumenge, a casa, davant l'UE Caldes de Malavella. L’objectiu és ben clar, tornar a la Regional Preferent. Després d’una bona pretemporada, l’equip lloretenc arriba a aquesta cita en un bon estat físic i mental i amb moltes ganes de mostrar una bona imatge davant l’afició. Començar guanyant sempre és important però no definitiu. Un dels jugadors de la plantilla, el mig centre Alberto Robledo, assegura que tenen "molta il·lusió" i que donen "molta importància" a aquest primer partit. Afegeix que han de ser “un dels equips que estiguin a dalt" i el fet començar amb bon peu "sempre és important".

La pretemporada ha deixat un bon balanç de resultats. Segons Alberto, tot i haver perdut els partits jugats contra el equips de la mateixa categoria, en concret el Tossa i el Tordera, les sensacions d’aquestes sis setmanes de preparació són "molt positives".

L’equip jugarà en el grup 1 de la Primera Regional després d’haver baixat de categoria la temporada passada. Un altre dels jugadors, en aquest cas el lateral dretà Jordi Valls, explica que va ser un any difícil per a tots, en que es van produir massa canvis alhora. La "poca experiència" d’alguns jugadors i, en especial, "les lesions" van fer molt de mal l’equip. Ara, assegura que la plantilla té "més experiència i maduresa" i els nous fitxatges ajudaran a tornar el Lloret on es mereix.

L’objectiu primordial que es marca l’equip és el de tornar a la Regional Preferent, la categoria perduda. No serà gens fàcil, ja que només opten a l’ascens el primer classificat, de manera directa, i el segon, per promoció. El camí és llarg i comença aquest cap de setmana davant el Caldes. Un dels atractius d’aquest matx serà conèixer la primera alineació oficial de l’era Lluís Ponsdomènech. El nou entrenador ho té "bastant clar", tot i que encara queda "algun aspecte per perfilar".

Pel que fa a les incorporacions d’última hora, queda pendent saber si Albert Batllosera formarà part de l’equip. Es tracta d’un migcampista ofensiu que ja va formar part del Lloret ara fa un any i que va ser un dels herois de l’últim ascens. Tot i que ja va disputar uns minuts en el darrer partit de pretemporada davant el Premià de Dalt, el seu fitxatge encara no és oficial. "Volem comptar amb ell, però l’assumpte encara ens portarà alguns dies. Queden coses per parlar però esperem que de mica en mica puguem anar comptant amb ell", explica l'entrenador de l'equip.

Recordem que el debut oficial del nou Lloret de Ponsdomènech serà aquest diumenge davant el Caldes de Malavella. Es podrà seguir a partir de les 12 del migdia des del Camp Municipal d’Esports de Lloret de Mar.