dilluns, 16 de novembre del 2009

AE TOSSA 1 - 0 CF LLORET

El derbi de les lamentacions


Derrota del CF Lloret en el derbi de la Selva Marítima davant el Tossa, per la mínima (1-0) amb un gol de l’exlloretenc Nico.


No va poder ser, el Lloret va tornar de la localitat veïna de Tossa amb un resultat negatiu. Els de Lluís Ponsdomènech van tornar a evidenciar la manca d’encert de cara a porta de les darreres jornades (a banda del 4-0 davant el Roses de la passada jornada) i, tot i que en defensa van ser, una setmana més, un conjunt sòlid, no va ser suficient. Recordem que el Lloret és encara l’equip menys golejat de la categoria, i es que Jaume Prado només ha encaixat 6 gols. El sisè va arribar ahir i va ser obra d’un ex del Lloret, el davanter Nico. El gol va arribar a la segona meitat, quan el Tossa ja jugava amb un home menys. Va ser el partit típic d’un derbi on l’àrbitre va tenir força feina i on es van mostrar un munt de targetes.


En definitiva, va ser el derbi de les lamentacions. El Lloret va lamentar un altre resultat negatiu fora de casa; va lamentar el fet de no haver aprofitat la superioritat numèrica; i va lamentar que el gol encaixat fos obra de l’exlloretenc Nico.


El proper partit pels homes de Ponsdomènech serà a casa davant l’EF Bosc de Tosca, que aquest cap de setmana va perdre per 1-4 davant l’Escala. L’encontre es jugarà diumenge vinent, a partir de les 12 del migdia, des del Camp Municipal d’Esports de Lloret de Mar.


AE Tossa: Oriol; Tijera (Iván), Chema, Martí, Juampi; Pequi, Víctor (Marc), Sergio, Sebas; Nico (Cucho) i Cisneros


CF Lloret: Prado; Jordi Valls, Marc Soler (Rafi), Héctor, Manel Pujadas; Batllosera, Alberto (Cuenca, Chávez), Garro (Antonio), Riky; Pecci i Edu Urdiales


Gol: 1-0 Nico (61’)


Àrbitre: Vela Lechuga. T.G.: als locals Víctor, Juampi, Nico, Tijera, Cucho i Marc, i als visitants Héctor, Garro, Cuenca, Manel Pujadas, Riky i Rafi. T.V.: va expulsar amb vermella directa els jugadors del Tossa Cisneros (42’) i Cucho (92’).


El millor del Lloret: Jordi Valls. Després d’un any gairebé fora de combat per les lesions, el defensa lloretenc ha trobat el seu millor estat de forma. Amb les seves actuacions, jornada a jornada, continua demostrant per què la banda dreta durant els últims anys només té un nom, el d’en Jordi Valls.


Font: Paco Martín